Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer virksomhedsbesøg

Rejsetype

Virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg i udlandet er en oplagt mulighed for viden, relationer og sparring, som kan udvikle jeres virksomhed og medarbejdere i nye retninger. Fagligheden er automatisk på agendaen, og udbyttet en investering I ikke vil fortryde.

Udbytterige virksomhedsbesøg

Planlægger I at besøge produktionsvirksomheder i Holland for at samle ny inspiration? Har I aftalt møder med TECH-virksomheder i Silicon Valley for at blive klogere på udviklingen? Skal I besøge egne kolleger og fabrikker ude i verden for at dele viden? Eller skal I til Kina for at afholde møder med finans- og investeringsskaber?

Årsagerne til virksomhedsbesøg i udlandet kan være mange, men udbyttet er ofte det samme: Videndeling, inspiration og relationsudvikling, der gør, at virksomheden kan sikre markedsposition, optimere arbejdsprocesser og udvikle sig med samfundets moderne teknologi m.m.

Sæt videndeling i fokus på rejsen

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at holde sig opdateret på de forandringer, der sker i den branche, man arbejder i. Og virksomhedsbesøg skaber solid grobund for læring om nye brancher såvel som arbejdsprocesser, der kan gavne alle parter i en fremtidig relation. 

Men der findes næsten lige så mange markeder, brancher og arbejdskulturer, som der findes virksomheder. Virksomhedsbesøg på erhvervsrejser kan derfor være med til at åbne jeres øjne for nye muligheder og udvikling af alt fra kompetencer til faciliteter til ledelseskulturer til systemer og IT.

Styrk fællesskabet og skab fælles forståelse

Erhvervsrejser med virksomhedsbesøg i fokus kan også styrke fællesskabet, samarbejdet og forståelsen for hinanden, fordi I har tilbragt koncentreret tid sammen uden for de vante omgivelser.

Samtidig opnår I et fælles ståsted, da alle deltagere får den samme viden. Det betyder, at alle kan bidrage med kvalificerede perspektiver på, hvordan den nye viden kan inkorporeres i netop jeres afdeling eller virksomhed.

Skræddersyede erhvervsrejser med virksomhedsbesøg

Vi skræddersyer jeres erhvervsrejse, så den matcher jeres besøg hos en given virksomhed eller branche i udlandet. Resultatet er et udførligt program og styr på logistikken, så I kan fokusere på formålet med rejsen.

Udbytte

 • Giver ny viden og indblik i andre virksomheder og brancher
 • Skaber mulighed for udvikling og optimering af processer
 • Giver oplevelser, der styrker fællesskab og samarbejde
 • Skaber rum for faglighed og forbydelse på nye måder

Vi skræddersyer erhvervsrejser med virksomhedsbesøg fra A til Z

 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder og konferencer
 • Image
  Få et enestående indblik i en vækstøkonomi uden lige i Shanghai med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Besøg bologna og prøv kræfter med den avancerede Lamborghini V12 Aventador med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev New York med kollagerne - lad Nyhavn Erhverv arrangere ophold og oplevelser

Priseksempel på virksomhedsbesøg

Se et konkret eksempler på en rejse, som vi tidligere har skræddersyet. Priseksemplet er kun til inspiration, da der skal tages forbehold for antal deltagere i jeres gruppe samt fly, hotel m.m. som ændrer sig alt efter sæson, udbud og efterspørgsel.

3-dages rejse til Bilbao, Spanien

Torsdag til fredag, 100 personer af 14.000 DKK pr. deltager

Rejsen inkluderede:

 • Charterfly med Boeing 737-300/146 sæder inkl. skatter, kold business catering 
 • Nyhavn Rejser repræsentant samt inspektionsrejse 
 • Lokal Project Manager onsite i Bilbao fra start til slut
 • Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifond og ansvarsrisiko iht. EU-lov
 • Al transport mellem lufthavn, hotel, og oplevelser
 • 2 nætter i enkeltværelse på 5* hotel inkl. morgenmad
 • 2 busser/2 guider til disposition 8 timer (fagligt program)
 • Leje af mødelokale på hotel inkl. forplejning (kaffe/tea og snacks)
 • 2 x frokost restaurant inkl. 3 glas vin, vand og kaffe/tea
 • 1 x aftenarrangement "Tapas Hopping" inkl. 4 glas vin/øl, samt 2 lokale guider
 • Event og gallamiddag på Guggenheim (Museum lejet eksklusivt til gruppen) inkl. velkomstdrinks på teressen
 • Guided rundvisning på Guggenheim inkl. 5 guider
 • Bike & Boat tour inkl. leje af cykler, privat sejlads og lokale guider
 • Udflugt til vinhus ink. 3 busser/3 guider, rundvisning og vinsmagning Marques de Riscal og besøg på Vivanco Wine Museum
”Vi har brugt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser ved flere lejligheder i forbindelse med kunderejser og studieture til udlandet, og der er altid styr på arrangementet samt tæt opfølgning undervejs i forberedelserne. Nyhavn Erhverv kommer med gode og gennemarbejdede forslag inden for en given budgetramme med udspecificering af de enkelte hovedposter, så det er let at præsentere for beslutningstageren. Endeligt har de også gode samarbejdspartnere på destinationen, så man er i trygge hænder lige fra afrejse til hjemkomst. Jeg vil klart anbefale Nyhavn Erhverv til andre firmaer. De er kompetente og tillidsvækkende til fornuftige priser”.
Customer & Sales Support Manager
Flügger
Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.