Skip to main content
Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse arrangere jeres næste messe eller konference rejse

Rejsetype

Kongres- og messe rejser

Der er meget at forholde sig til før en kongres- eller messerejse. Invester i rejsen med Nyhavn Erhverv. Vi planlægger alt fra logistik til de detaljer, der gør den store forskel. Så I kan fokusere på det, der er vigtigt for jer.

Kongres- & messerejser giver ny viden og inspiration

Kongresser og messer i udlandet er den ultimative mulighed for at samle ny viden og inspiration, der kan påvirke virksomhedens eller koncernens videre udvikling. Samtidig er en kongres- eller messerejse en god mulighed for at netværke og øge kendskabet til kollegaer, konkurrenter eller nye samarbejdspartnere på markedet. Og tilsætter I de helt rigtige sociale aktiviteter og oplevelser til programmet, er det en oplagt mulighed for at styrke det sociale fællesskab.

Planlægning fra a til z

Det er fælles for alle vores kunder, der skal på kongres- eller messerejse, at de ønsker at spare det tidskrævende arbejde, der ligger i planlægningsprocessen. Booking af flybilletter, at finde det rigtige hotel i forhold til messens eller kongressens lokation, at booke bord på de bedste restauranter eller at finde de helt rigtige sociale aktiviteter til gruppen tager alt sammen længere tid, end I forventer.

Vi sørger for alle de små ting, der gør en stor forskel på selve rejsen. Ud over planlægning sørger vi gerne for jeres online-registreringer og tilbyder at afhente jeres kongres- eller messematerial, så det ligger klar ved jeres ankomst til hotellet.

Skræddersyede messe- og kongresrejser

Vi skræddersyer altid rejsen, så programmet matcher jeres ønsker og behov. Det er jeres garanti for en vellykket rejse, hvor I kan koncentrere jer om at deltage og få mest muligt ud af rejsen. 

Vi har gennem tiden arrangeret mange kongres- og messerejser rundt om i verden. Og kender forholdene på de forskellige destinationer, så I kan være sikre på at få den helt rigtige rådgivning og service.

Udbytte

 • Ny viden bliver formidlet og diskuteret på tværs af deltagere
 • Nye netværk og relationer etableres
 • Plads til refleksion og nye ideer
 • Koncenteret tid væk fra kontoret giver større effekt
 • Image
  Konferencerejser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder lokaler til møder og events
"I de mange år vi har samarbejdet med Nyhavn Rejser, har de altid håndteret vores projekter, kongresser, ekspertmøder og andre aktiviteter, meget professionelt. Nyhavn Rejser er altid serviceminded og proaktiv. De har et stort kendskab til Roches og vore kunders ønsker og behov. De er på forkant på deadlines, og de er altid hjælpsomme, når vi oplever flyaflysninger, forsinkelser, strejker eller andre udfordringer. Nyhavn Rejser er en meget værdsat professionel partner og vi sætter meget stor pris på vores tætte samarbejde."
GM Assistant/Product Strategy Group Coordinator
ROCHE

spændende møde- og konferencelokaliteter

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder unikke mødefaciliteter

Amsterdams bedste venues til kongres og messer

Kombinationen af storbystemning, gode transportportforhold og masser af unikke venues, gør Amsterdam til den oplagte destination for jeres næste messe- eller kongresrejse. Få inspiration her.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser

4 usædvanlige hoteller til innovative møder

Er formålet med jeres møde at sætte kreativiteten og innovationen i højsædet hos deltagerne? Så har vi nogle rigtige gode forslag til ophold, hvor hotellet spiller med i jeres tema for mødet. Se bare her.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er ekspert i at finde de perfekte mødelokaler til bestyrelsen

6 mødelokaler jeres bestyrelse vil elske

Der er mødelokaler, I ikke kan vente med at slippe ud af igen. Og så er der mødelokaler, hvor store beslutninger bliver lettere at træffe, og komplicerede problemstillinger bliver nemmere at overskue. Dem er vi eksperter i!

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.