Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer konferencerejser

Rejsetype

Konferencerejser

Vi planlægger jeres konference i udlandet, så I er sikret optimalt udbytte. Nye omgivelser booster fællesskabet, lader det faglige program blomstre og giver oplevelser, der står stærkt, længe efter I er landet.

Konferencerejser giver et større udbytte

Når I flytter jeres konference til udlandet, skabes der rum for ny faglig viden og det sociale fællesskab såvel som arbejdsglæden styrkes. Vi ved fra de mange konferencerejser, vi har arrangeret gennem årene, at de helt rigtige omgivelser øger motivationen hos medarbejderne og åbner op for nye idéer og perspektiver.

Saml virksomheden til konference i udlandet

Er I en stor virksomhed med kontorer i eller udenfor Europa, er en konference med den rigtige beliggenhed også det perfekte samlingspunkt på tværs af deltagerne. På den måde er rejsetiden mere ens for alle, uanset hvor i verden deltagerne rejser fra. Vi kender lokationer for konferencer i hele verden med de bedste og mest moderne faciliteter, så I kan afvikle en konference helt i top.

Vælg de helt rigtige omgivelser

En af de faktorer, der har størst betydning for en vellykket konference i udlandet, er beliggenheden og omgivelserne. Det er derfor en rigtig god investering at overlade den del af opgaven til andre. Og det er her, Nyhavn Erhverv kommer ind i billedet!

Vi er eksperter i at arrangere konferencerejser, så I får det størst mulige udbytte ud af rejsen. Vi udnytter vores store netværk af lokale samarbejdspartnere til at finde de løsninger, der giver jer mest værdi for pengene. Alt er muligt inden for jeres budget, og de rammer vi sætter sammen med jer.

Skræddersyede konferencerejser

Alle konferencerejser skræddersyes til jeres ønsker og behov, og vi tager hånd om alt det praktiske. Så kan I i stedet fokusere på at afvikle det spændende konferenceprogram og nyde rejsen sammen med jeres kolleger.

Efter rejsen tilbyder vi at sende et elektronisk evalueringsskema ud til alle jeres deltagere, så I hurtigt får svar på, hvad deltagerne syntes om arrangementet og indholdet; genereal feedback, som I kan bruge til kommende rejser m.m.

Udbytte

 • En velorganiseret konference i nye omgivelser kan styrke jeres brand
 • Koncentreret tid væk fra kontoret giver større effekt og øget motivation
 • Konferencer i udlandet giver ofte mange flere muligheder end hjemme
 • Tilsætter I de rigtige oplevelser til det faglige program, styrkes fællesskabet
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder og konferencer
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer
 • Image
  Events og møder med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Amsterdam konference Centre - Beurs van Berlage med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Priseksempel på konferencerejse

Her er et konkret eksempel på en konferencerejse, som vi tidligere har skræddersyet. Priseksemplet er kun til inspiration, da der skal tages forbehold for antal deltagere i jeres gruppe samt fly, hotel m.m. som ændrer sig alt efter sæson, udbud og efterspørgsel.

4-dages konferencerejse til Amsterdam, Holland

Torsdag til søndag, 95 personer af 10.200 DKK pr. deltager

Prisen inkluderede:

 • Fly København og Århus - Amsterdam t/r med SAS, økonomiklasse, inkl. alle flyskatter og alle former for transfer
 • 2 nætter i dobbeltværelser og enkeltværelser på 4* hotel inkl. morgenbuffet, centralt i Amsterdam
 • 2 timers leje af Lounge på hotel til velkomst arrangement
 • 1 dags mødepakke på hotellet inkl. plenum lokale med flipchart, projektor, lærred, WIFI, inkl. kaffe, te, snacks og frokost
 • 2 x frokost inkl. drikkevarer 
 • 2 x middag inkl. drikkevarer –  ”walking dinner” og gourmet restaurant
 • 1 x kanalbåde til Rembrandtplein t/r
 • 1 x sloop Game inkl. tablets, briefing, præsentation og instruktion, integrering af egne spørgsmål
 • 1 x halvdags aktiviteter for gruppen, eksempelvis guided gåtur tema kanalkvarter inkl. Grachtenhuis Kanal Museum eller guided udflugt inkl. entre/rundvisning og obligatoriske headset/whisper på Van Gogh eller Rijksmuseum
”Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er en sikker havn, når vi skal arrangere events. Der er til enhver tid fuld fokus på os som kunde og på vores behov, og vi får professionel hjælp før, under og efter en event. Projektlederne er altid tilgængelige, de er kreative og går lige et skridt videre for at yde det bedste. Det mærkes tydeligt, at Nyhavn Erhverv ved, hvad de taler om og har den fornødne on-location erfaring, som giver en hvad de taler om og har den fornødne on-location erfaring, som giver en fantastik tryghed. Vi kan kun varmt anbefale Nyhavn til alle former for events”.
Solar A/S
Executive Management Secretary

Relevante artikler om konferencerejser

Image
Konferencerejser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

3 K'er, der gør konferencerejsen en succes

Gennem 30 år i branchen har vores projektleder Jens Christian organiseret utallige konferencerejser med alt fra 10 til mange tusinde deltagere. Ifølge ham kan opskriften på den gode konferencerejse koges ned til tre ord: Kommunikation, kontakter og kontrol. Få hans tips her.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder dine mødelokaler

7 gode råd til den perfekte konference

Det behøver ikke være de store, dyre tiltag, der skaber værdi for jeres konferencen. En kreativ invitation, det korrekte valg af destination og et program, der engagerer deltagerne, er alt sammen med til at gøre konferencen til en succes.

Image
Ridetur på kameler i ørkenen, Marokko

Derfor er Marokko oplagt til konferencer og incentiverejser

Hektiske bazarer, smukke paladser og top professionelle hoteller. I Marokkos magiske by, Marrakech, kan en incentiverejse eller konferencerejse blive til et skræddersyet 1001 nats eventyr.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.