Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er rejsearrangør for F.C. København

Sådan skaber vi rejserne

Den Uundværlige Rejsepartner for F.C. København

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er officiel rejsepartner for F.C. København. Ida Løfberg fortæller her om samarbejdet fra de spæde forberedelser til afvikling af rejserne ved FCKs kampe i Europa.

Det hele starter med en god dialog

Der ligger mange forberedelser bag, når FCK eksempelvis rejser ud for at deltage i kvalifikationsrunderne til Champions League og Europa League. 

Samarbejdet startede som altid med en grundig dialog om FCKs krav og ønsker til rejserne, der er todelt, fordi vi både arrangerer et program for fodboldspillerne og partnerne.

Vi er som et "Task Force Team"

Det er en udfordrende, men sjov opgave at være rejsepartner for en professionel fodboldklub. Hvor vi normalt har længere tid til at sammensætte et rejseprogram, har vi kort tid til at arrangere alt omkring rejserne for FCK. Vi er derfor lidt som et "Task Force Team" med de rette kompetencer og egenskaber på holdet, som træder til øjeblikkeligt, når opgaven skal løses.

Image
Ida Løfberg, Head of Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Mød Ida Løfberg

Ida Løfberg er Head of Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser. Hun har 15 års erfaring inden for ledelse, forretningsudvikling og salg, som hun bruger til at sikre, at vi udvikler os med markedet til fordel for vores kunder.

Læs mere her

Partnertur til Thessaloniki, Grækenland

Når FCK spiller på udebane i enten UEFA Champions League eller i UEFA Europa Conference League er det ikke kun spillertrup og stab, vi sender afsted. Vi skræddersyer også en rejse for FCK's partnere.

I november 2021 gik turen til Thessaloniki i Grækenland. Hvad turen indebar, og hvorfor netop sådanne ture er noget ganske særligt, kan du se her. 

Et stærkt netværk er nøglen til succes

Hvordan kan vi skabe et fuldkomment rejseprogram for over 100 deltagere på så få dage?

Det kan vi, fordi Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser består af et team af dygtige projektledere, der til sammen har over 30 års erfaring. Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere i hele verden, og vi har selv testet og håndplukket de bedste hoteller og største oplevelser. Vi har bl.a. direkte kontakt til de store flyselskaber og har stor ekspertise i at chartre hele fly eller enkelte flysæder.

Ja, vores netværk er nøglen til succes. Og skulle der være behov for at løse potentielle udfordringer undervejs på rejserne, kan vi lige så hurtigt træde til med en løsning.

De små detaljer, der skaber det store hele

FCKs sportshold har en liste med krav og ønsker, som vi har stor forståelse for, skal være opfyldt hver eneste gang. Det er jo vores fineste opgave at skabe optimale rammer for spillerne, så de kan forberede sig mentalt og få den ro, der skal til før kampene.

Vi skræddersyer også et unikt program til partnerne, der er med for at støtte holdet, og ligesom spillerne skal have de bedste forhold. Vi vælger altid 4-5* hoteller og sammensætter et afstemt program med kvalitetsoplevelser, overraskelser og samvær i fokus.

"Vi har fra start haft en god dialog om fodboldspillernes krav og om den kvalitet af rejseoplevelser, vi ønsker at give vores partnere. Vi har slet ikke oplevet de startvanskeligheder, som vi har oplevet tidligere. Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arbejder professionelt, er kvalitetsbevidste og lever fuldt op til det niveau, vi ønsker at levere."
FC København sponsorafdeling
Image
Interview med Carlos Zeca fra FCK. Foto: Samy Khabthani

Zeca: Rejserne gør os stærkere

For F.C. Københavns midtbaneprofil og anfører, Carlos Zeca, giver holdets rejser spillerne tid til at styrke de personlige relationer og skabe det sammenhold, der giver gode resultater på banen.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse i Paris til noget særligt

Firmarejser

Skal I fejre et flot virksomhedsresultat? Skal året sparkes i gang med kick-off som afsæt for nye visioner? Der kan være mange årsager til en firmarejse, men uanset årsagen, er det en af de bedste investeringer, I kan gøre. Se bare her.