Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse i Paris til noget særligt
Rejsetype

Firmarejser

Skal I fejre et flot resultat? Skal et kick-off arrangement være afsæt for nye visioner? Eller skal medarbejderne belønnes? Uanset årsag er en firmarejse en af de bedste investeringer, I kan gøre.

Meget mere end et afbræk fra hverdagen

En firmarejse er meget mere end et afbræk fra hverdagen, hvor rutiner og roller ligges på hylden. Med den helt rigtige destination og et nøje afstemt program, kan I nemlig både udvikle og styrke medarbejdernes fællesskab og faglighed. Skabe motivation og kreativitet. Og sætte kursen for helt nye visioner.

Sæt fagligt indhold i fokus på ny

Når I afholder kick-off eller faglige indlæg i nye, inspirerende omgivelser, smitter det af på deltagerne. Vi har samarbejdspartnere i hele verden, som gør, at I kan få adgang til ellers eksklusive og unikke mødelokaler såvel som venues. Steder, hvor sanserne pirres. Hvor kreativiteten blomstrer. Hvor ny viden lettere tilegnes, og perspektiver får frit flow.

Det kunne eksempelvis være i et farverigt beduintelt med moderne teknologi omgivet af Dubais gule ørkensand. På en safarilodge i Afrika med udsigt til savannens vilde dyreliv. Eller under åben stjernehimmel langt fra alfarvej?

Vælg de rigtige teambuilding-aktiviteter

Det er først, når orkestret spiller sammen, at det for alvor lyder fantastisk og bliver en uforglemmelig oplevelse for publikum. Det samme gælder i en virksomhed. Et stærkt fællesskab og kendskab til kompetencer på tværs af kollegaer og afdelinger gør, at samarbejdet glider lettere, og opgaver lettere løses.

Derfor er sociale oplevelser ligeså vigtig en del af firmarejser, som det faglige indhold er. Vi har et stort udvalg af teambuilding-aktiviteter, der kan afvikles med forskellige formål. Lad os sammen finde de oplevelser, der matcher jeres niveau, og gør størst indtryk på gruppen.

Det handler om de store oplevelser

Vi sætter en stor ære i at skræddersy firmarejser med en klar, rød tråd i programmet, så alle deltagere får en super, god og spændende rejseoplevelse. Faktisk er noget af det bedste, vi ved, når vores kunder kommer hjem og fortæller om de store oplevelser, de har fået på rejsen.

De store, anderledes oplevelser er nemlig om noget det, der huskes længe efter, I er kommet hjem til hverdagen på kontoret.

Skræddersyede firmarejser til hele verden

Vi skræddersyer firmarejser til store og små virksomheder med alt fra ti til flere hundrede deltagere. Vi har over 25 års erfaring med at arrangere og afvikle firmarejser i det meste af verden med vidt forskellige formål og indhold. I er derfor i trygge hænder, og vores professionelle projektledere har masser af idéer, hvor jeres firmarejse skal gå hen for at indfri alles forventninger.

Vi tager også gerne med jer på firmarejsen for at sikre høj kvalitet fra start til slut, og så I kan fokusere på det essentielle; oplevelserne, det faglige indhold og samværet med kollegaerne.

Udbytte

 • Socialisering øger samarbejde og forståelse
 • Tid til faglig fordybelse sammen
 • Nye omgivelser skaber inspiration og kreativitet
 • Oplevelser som I vil tale om længe efter rejsen

Firmarejsen skræddersyes til jeres behov, og I har altid den samme projektleder

 • Image
  Fest på Det Gamle Slot i Beograd med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Prøv at rapelle og klatre i de sydfranske bjerge med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer

Priseksempler på firmarejser

Se her to konkrete eksempler på firmarejser, som vi tidligere har skræddersyet. Priseksemplerne er kun til inspiration, da der skal tages forbehold for antal deltagere i jeres gruppe samt fly, hotel m.m. som ændrer sig alt efter sæson, udbud og efterspørgsel.

3-dages firmarejse til Rom, Italien

Fredag til søndag, 31 personer af 7.850 DKK pr. deltager

Rejsen inkluderede:

 • Fly København - Rom t/r. med SAS, økonomiklasse inkl. alle flyskatter
 • Al transport mellem lufthavn, hotel og oplevelser
 • 2 nætter i delt dobbeltværelse på 4* hotel inkl. morgenbuffet
 • Fagligt program i mødelokale på hotellet (4 timer)
 • 2* frokost på udvalgte restauranter inkl. drikkevarer
 • 2* middag på udvalgte restauranter inkl. drikkevarer
 • 1*guidet aftentur til fods fra hotel til restaurant
 • Entre til forum Romanum og Colosseum
 • Guidet tur til Vatikanmuseerne og Peterskirken inkl. headset og entre 
 • Scootertur på Vespas med guide (3 timer)
 • Cykeltur i Rom med guide (4 timer)
 • Dækning af pakkerejseloven grundet booking gennem Nyhavn Erhverv

3-dages firmarejse til Kuusamo og Ruka, Lapland

Torsdag til lørdag, 150 personer af 8.640 DKK pr. deltager

Rejsen inkluderede:

 • Charterfly med Airbus A320/165 sæder. Inkl. de-icing og standard-catering (koldt måltid) med en øl eller vin/sodavand/kaffe etc.
 • Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden og ansvarsrisiko iht. EU-lov
 • Bustransport lufthavn - hotel t/r. med lokale guider
 • 2 nætter i delt værelse med to enkeltsenge inkl. morgenmad
 • Halvdags mødepakke i moderne lokale med dataprojekter, lærred, WiFi, pen/papir m.m. inkl. frokostbuffet og kaffe
 • 2 x middag på udvalgte restauranter inkl. guide og transport
 • Aktivitetsdag i Lisakki Village med snescootere, isfiskeri og isskulpturer inkl. let frokost (alle deltagere prøver alle aktiviteter)
 • Arrangement på natklub sidste aften på rejsen
”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Erhverv det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S
Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Inspiration til firmarejsen

Image
Oplev ishotellet i Lapland, Sverige

5 unikke hoteller, der booster sammenholdet

Intet er mere afgørende for grupperejsens succes end det sted, I bor. Mange vælger dog at gå på kompromis, og det er en skam, for intet skaber samme uforlignelige ramme om rejsen. Se fem favoritter her!

Image
Besøg temabaren Café 80's i Prag med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

5 venues, der skaber rammerne for en uforglemmelig fest

Skal I fejre jeres succes, og skal medarbejderne belønnes med et brag af en aften? Så er her 5 steder, hvor I får en fest, I aldrig glemmer på jeres næste erhvervs- eller grupperejse.

Image
OTW på Island

Sådan fik vi et stærkere sammen-hold på Island

Læs her, hvad ledergruppen i OTW fik ud af at rejse til Island. Stærkere sammenhold og fundament for at løse fremtidige opgaver er blot noget af det, rejsen bidrog med.

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.