Skip to main content
Image
Kameler i Marokko
Bestyrelsesrejser

Sådan får bestyrelsen ny succes med nye rammer

I en hverdag, der er knap på både tid og penge, kan den årlige bestyrelsesrejse være svær at finde plads til. Se her 3 argumenter for, hvorfor bestyrelsesrejsen fortsat er værd at investere i.

Skift omgivelserne ud og styrk samarbejdet

Ligesom enhver anden erhvervsrejse er en bestyrelsesrejse en investering, der skal give resultater. Men det kan være svært at sætte ord på, hvad jeres bestyrelse kan opnå på en fælles rejse, som I ikke lige så godt kunne udrette i jeres vante bestyrelseslokaler.

Stærkere samarbejde og øget motivation er blot nogle af gevinsterne.

Argument 1: Isolation øger koncentrationen

Ingen bestyrelse er en fuldtids arbejdsplads. Når det gælder bestyrelsesmedlemmernes opmærksomhed, er jeres virksomhed i hård konkurrence med minimum en, eller måske flere, andre virksomheder - for ikke at nævne privatlivet og de hjemlige forpligtelser.

Al denne støj er forstyrrende for koncentrationsevnen, og manglende koncentration gør det vanskeligere at indtage nye informationer og træffe de rette beslutninger.

En bestyrelsesrejse giver bedre beslutninger

Alle erhvervspsykologer peger på isolation som det første og vigtigste redskab, når koncentrationseven - og dermed produktiviteten - skal øges. Med en fælles rejse skaber I et frirum, der udelukkende handler om bestyrelsens arbejde. Alt det andet - arbejde, familie og pligter - parkeres hjemme i Danmark.

Lettere at tackle udfordringer

Dette kommer jer ikke blot til gode, mens I er af sted, men giver jer også ny energi til at tackle de udfordringer, der måtte vente, når I vender hjem igen.

Gevinsten af isolation?

 • Øget fokus
 • Bedre overblik
 • Tydeligere kommunikation
 • Øget indlæringsevne
 • Øget beslutningskraft

Argument 2: Socialisering øger samarbejdet

Som mennesker tilpasser vi vores adfærd ud fra de omgivelser, vi interagerer med. Vores socialiseringsevne er en af de genetiske egenskaber, der er med til at sikre menneskeracens succes.

Uden at der skal gå alt for meget Freud i det, handler det om, at måden, hvorpå vi lader vores personlighed komme til udtryk, helt ubevidst varierer afhængigt af hvor vi befinder os, og hvem vi er sammen med.

Eksempelvis vil jeres kolleger have et helt andet billede af jer, end jeres familier har. Og den familiefar eller -mor, som familien kender hjemmefra, er en helt anden en den, de sidder sammen med i sommerhuset i Sydfrankrig.

En bestyrelsesrejse giver ny forståelse

På samme måde får I også i bestyrelsen nye aspekter af hinandens personligheder at se, når I skifter de vante rammer ud med nye. Alt i alt lærer I hinanden bedre at kende. Og en bestyrelse, der kender hinanden bedre, er en bestyrelse, der samarbejder bedre.

Ændret adfærd?

 • I er mere afslappede
 • I er mere afbalancerede
 • I sover bedre og har mere overskud
 • I smiler og ler mere
 • I taler friere

Argument 3: Belønning øger motivationen

Det varierer meget fra bestyrelse til bestyrelse, hvordan bestyrelsesarbejdet honoreres. Måske honoreres det slet ikke. Og selv, hvis bestyrelsesmedlemmerne honoreres for deres arbejde, er de ikke automatisk mere motiverede af den grund.

Tværtimod har psykologer for længst dokumenteret, at løn på ingen måde er en motivationsfaktor. Løn kan være demotiverende, hvis den er fraværende eller mangelfuld. Men hvis I virkelig skal motiveres positivt, er belønning og anerkendelse de vigtigste redskaber.

En bestyrelsesrejse giver blod på tanden

Selv om størstedelen af bestyrelselsesrejsen går med faglige aktiviteter, er det oplagt at pifte programmet op med et par sociale aktiviteter, der virker som belønning for rejsens deltagere.

På denne måde kan I med en bestyrelsesrejse vise jeres påskønnelse af bestyrelsens arbejde i det år, der er gået, og give et stærkt incitament for at yde en ekstra indsats i det år, der kommer.

Rigtig god rejse - og god arbejdslyst.

Hvad er en belønning?

 • En overraskelse - fx afhentning i limousine i ankomstlufthavnen
 • En fælles udflugt eller oplevelse
 • En afsluttende festmiddag
 • En gave på hotelværelset
 • At medlemmerne må tage deres ægtefæller med på rejsen
Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Mere inspiration

Image
Oplev Marrakech med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Marrakech

Tag på gruppe- eller erhvervsrejse til Marokkos tidligere hovedstad Marrakech. Glæd jer til luksushotel i Marrakech, Berber-middag i bedintelte i Borj Bladi, 4-hjulstrækker i Atlasbjergene og meget mere. 

Image
Skattejagt på vandcykel i Amsterdam - det, og mange andre oplevelser, arrangeres af Nyhavn Erhverv

Amsterdam

Amsterdam er en dynamisk by med et inspirerende miks af klassisk kunst og nytænkende design. Amsterdam er velegnet til incentive- såvel som konferencerejser. Byen har flere store kongres- og messecentre og alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer.