Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer
Bestyrelsesrejser

Guide: Hvor skal bestyrelsesrejsen gå hen?

Når I planlægger bestyrelsesrejsen, er det første, I skal forholde jer til, hvor turen skal gå hen. Men hvordan sikrer I, at I ikke går fejl, når hele verden ligger for jeres fødder? Se 6 rejsemål, hvor I er får maksimalt udbytte.

Image
Tag på oversøisk incentiverejse med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Turen går til...

Kunsten er at finde en destination, der matcher jeres faglige behov, og som samtidig giver jer mulighed for at fylde tiden mellem møderne ud med meningsfulde aktiviteter, der styrker fællesskabet og samarbejdet. Hvor I ikke bures inde på et kønsløst business-hotel, men inspireres af omgivelserne og den totaloplevelse, det er at skifte de faste rammer ud.

Læs her seks bud på destinationer, der kan indfri jeres forventninger og ønsker til rejsen. Nu mindre I allerede har en idé om, hvor turen skal gå til? Ring til os - så hjælper vi jer med at sikre, at I får det største udbytte lige netop der.

Image
Besøg Trevi-fontænen med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

1 Rom, Italien

Den Evige Stad er en sikker klassiker. Men det betyder ikke, at en bestyrelsesrejse til Rom ikke kan byde på nye overraskelser. Selvfølgelig skal I en tur forbi Trevi-fontænen, når I trænger til at strække benene efter en lang dags mødeaktiviteter. Men tag jer også tid til at slentre gennem de små, skæve gyder bag ved. Arranger indkvartering på et hjemligt boutique-hotel med professionelle mødefaciliteter, på et historisk kloster, hvor I bor i munkeceller og holder møde i munkenes gamle spisesal, eller på et af de mange smukke, private slotte uden for byen, der med service, æstetik og gastronomi i top byder på den ypperligste isolation. Benvenuto.

Image
Mød lokalpoliktere, fagfolk og selvstændige erhvervsdrivende fra USA's pulserende hovedstad Washington D.C. med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

2 Washington D.C., USA

Få steder mærkes den politiske puls stærkere end i den amerikanske hovedstad. Gaderne emmer af historie og kultur, og gennem det danske konsulat kan I møde lokale politikere, virksomhedsejere og fagfolk, der vil give jer ny indsigt i, hvad det vil sige at drive virksomhed - eller samarbejde og handle med virksomheder i - dagens USA. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere private omvisninger og besøg, hvor I kommer med bag facaden hos relevante institutioner. Krydr det hele med tænkepauser i de smukke parker og på de brede avenues, og med spændende restaurantbesøg med gastronomi fra alle verdenshjørner. Welcome.

Image
Afhold jeres bestyrelsesmøder i Krüger Nationalpark med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

3 krüger Nationalpark, Sydafrika

En bestyrelsesrejse til Sydafrika er ingen dans på savannen. I står tidligt op for at komme på dagens første game drive, mens The Big Five vågner i bushen. Tilbage på lodgen står morgenmaden klar, inden døren til mødelokalet lukker sig bag jer. I sidder i møde hele dagen. Kun afbrudt af en delikat frokost og måske en kop kaffe med udsigt til Drakensberg-bjergene. Når I trænger til at komme op efter luft, er jeres ranger klar til at tage jer med ud på dagens anden game drive, der byder på nye møder med giraffer, næsehorn og løver, inden middagen serveres ved den åbne ild i bomaen. Vælg jeres egen, private lille lodge, så I er sikret komplet arbejdsro.

Image
Oplev den betagende 1900-tals fæstning Fiskerbastionen med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

4 Budapest, Ungarn

Den ungarnske hovedstad er kommet langt, siden Trabanter og Ladaer smykkede gadebilledet. Som en af Europas hurtigst voksende, urbane økonomier er en bestyrelsesrejse til Budapest især relevant for jer, der gerne vil udvide jeres horisont inden for finans-, transport- og medievirksomhed. Byens stigende antal Michelin-restauranter vidner også om, at Østeuropas Paris i vid udstrækning har formået at tilpasse sig det mere kræsne publikum. De historiske gader byder dog stadig på god valuta for pengene og spændende indkvarteringsmuligheder i smukke palæer med topmoderne mødefaciliteter. Fogadtatás.

Image
Få et enestående indblik i en vækstøkonomi uden lige i Shanghai med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

5 Shanghai, Kina

Shanghai er øst møder vest i en hæsblæsende cocktail af ubegrænsede ambitioner og tusindårige traditioner. Som porten til et af verdens mest interessante markeder giver Shanghai jer indblik i en enestående vækstøkonomi og en forbrugerskare med helt nye krav og forventninger. Oplev det på første hånd med virksomhedsbesøg hos en af byens mange industrier og i det tidligere sumpområde Pudong, der på få er forvandlet til et summende finanskvarter. Efter fyraften arrangerer vi middag i et af Shanghais historiske byhuse, en spadseretur ad kolonitidspromenaden The Bund eller et krydstogt på Huangpu-floden med udsigt til byens skyline. Huānyíng.

Image
Besøg Silicon Valley og få et indblik i den digitale verdens iværksætteri med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

6 Silicon Valley, USA

Hvad skal der til, for at en startup-virksomhed får succes? Og hvad er de seneste landvindinger inden for IT og naturvidenskab? Det er blot noget at det, I bliver klogere på på en bestyrelsesrejse til Silicon Valley syd for San Francisco. Både det prestigefulde Stanford University og tusindvis af prominente virksomheder (inkl. bl.a. Google, Facebook, Amazon, Apple og Tesla) har hjemme i Silicon Valley, og I har mulighed for at møde både danske og internationale entreprenører, der har haft succes på det blodrøde digitale marked. Kombiner med en udflugt til San Francisco, der byder på alsidig storbystemning i de charmerende gader. Welcome!

Få mere inspiration

Er I stadig på jagt efter inspiraiton, så ring til vores projektledere på telefon 33 18 84 50, når I får brug for hjælp til at træffe den endelige beslutning. Så er I sikre på, at der tages højde for alle jeres behov og ønsker.

Andre steder og aktiviteter

Image
Oplev Budapest med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Budapest

Oplev Budapest på en arrangeret grupperejse med mulighed for sjove og spændende aktiviteter. Ungarns hovedstad er en moderne by fyldt med historiske bygninger, trendy caféer, kurbade og shopping.

Image
Oplev Cape Town i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Cape Town

Tag på skræddersyet grupperejse til Cape Town med unikke events og udflugter. I har adgang til alle de kendte attraktioner. Vi har alle de ukendte og overraskende måder at gøre det på.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50