Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer alle former for rejser

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Rejsetyper

Hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder I rejseprojektledere, der sammensætter lige præcis den rejse, der matcher jeres behov.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse i Paris til noget særligt

Firmarejser

Skal I fejre et flot virksomhedsresultat? Skal året sparkes i gang med kick-off som afsæt for nye visioner? Der kan være mange årsager til en firmarejse, men uanset årsagen, er det en af de bedste investeringer, I kan gøre. Se bare her.

Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse arrangere jeres næste messe eller konference rejse

Kongres- og messer

Spar tid og ressourcer ved at lade vores projektledere arrangere alt forud for jeres kongres- eller messerejse. Læs om alt det vi kan hjælpe jer med i forbindelse med en messe eller konference her.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer konferencerejser

Konferencerejser

En virksomhedskonference der afholdes i udlandet er en god investering, der bringer stor værdi til virksomheden. Nye omgivelser booster fællesskabet, lader det faglige program blomstre og giver oplevelser, der står stærkt, længe efter I er landet.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg i udlandet er en oplagt mulighed for viden, relationer og sparring, som kan udvikle jeres virksomhed og medarbejdere i nye retninger. Fagligheden er automatisk på agendaen, og udbyttet en investering I ikke vil fortryde.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper med den næste bestyrelsesmøde

Bestyrelsesrejser

En bestyrelsesrejse bidrager til, at I får maksimalt ud af tiden sammen. Vi hjælper jer til nye rammer, der inspirerer og skaber fokus, så I får det optimale udbytte ud af rejsen.

Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangere den næste firmarejse

Incentive/belønning

En attraktiv incentive-/belønningsrejse er i høj grad med til at skabe motivation hos medarbejdere og samarbejdspartnere samt resultater for virksomheden.

”Vi har efterhånden benyttet Nyhavn Erhverv nogle gange i forbindelse med tilrettelæggelse af kunderejser. I solskin og medvind er det en smal sag selv at arrangere rejser for forretningsforbindelser. Men i virkelighedens verden sker der ofte afvigelser fra planen.

Et fly bliver aflyst. Et mødelokale på destinationen mangler it-udstyr. Eller en aflysning undervejs tillader pludselig en ekstra aktivitet. Som vært er det lige præcis i de situationer, at værdien af et rejseselskab viser sig. Nyhavn Erhverv løser udfordringerne bag linjerne både fra kontoret i København, men også via deres samarbejdspartnere på destinationen. Så kan vi som værter koncentrerer os om at give vores gæster en god oplevelse”.
BankInvest

online registrering

Når I køber en erhvervs- eller grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.
Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

40 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.