Skip to main content
Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Oplevelser

Det, der styrker fællesskabet

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Få sportslige aktiviteter i Sydfrankrig på jeres firmarejse arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Actioneventyr i Sydfrankrigs bjerge

Hvem kommer først? Hvem er modigst? Hvem fører an? Udfordr hinanden, og ryk jeres grænser med en dag i sammenholdets, konkurrencens og begejstringens tegn i Sydfrankrigs bjerge.

Image
Kør i klassisk sportsbil ved Rivieraen i Frankrig - en oplevelse der bookes hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Oplev Sydfrankrigs Riviera fra en klassisk sportsbil

Rejs til Nice og Cannes i Sydfrankrig og nyd en køretur langs Rivieraen. Placer solbrillerne solidt på næsen og læn jer tilbage, mens I konkurrerer om at komme først og løse udfordringer undervejs.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør transport til en stor oplevelse under jeres grupperejse

Gør transport til en stor oplevelse på grupperejsen

Det er afgørende for successen, at I kommer hjem med store oplevelser, der kan fortælles videre og fastholde den gode relation. Gør eksempelvis transport til en begivenhed i sig selv. Se her, hvordan!

Image
Oplev fantastiske Lissabon på firmarejse med spændende oplevelser - kontakt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Byrundtur med privatlejet sporvogn i Lissabon

Lissabon er kendt for sine gamle sporvogne. I kan komme rundt i jeres helt egen sporvogn og få en event ud af turen på jeres gruppe- eller erhvervsrejse til Lissabon. Hvornår skal I afsted?

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.