Skip to main content
Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Oplevelser

Det, der styrker fællesskabet

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder unikke mødefaciliteter

Amsterdams bedste venues til kongres og messer

Kombinationen af storbystemning, gode transportportforhold og masser af unikke venues, gør Amsterdam til den oplagte destination for jeres næste messe- eller kongresrejse. Få inspiration her.

Image
Kom på actioneventyr i Sydfrankrig - kontakt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Hold jeres møder i udlandet

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser oplever en klar trend for møder i udlandet: Sæt fokus på den unikke oplevelse, hold møder væk fra mødelokalet og læg vejen omkring de lokale køkkener.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser

Hold møde til søs. Korte krydstogter er perfekte til grupper

Budgettet ligger fast hjemmefra. Der er gode mødefaciliteter. Hele gruppen er samlet ét sted. Og alle deltagere har samtidig stor frihed i valget af alt fra mad til underholdning.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er ekspert i at finde de perfekte mødelokaler til bestyrelsen

6 mødelokaler jeres bestyrelse vil elske

Der er mødelokaler, I ikke kan vente med at slippe ud af igen. Og så er der mødelokaler, hvor store beslutninger bliver lettere at træffe, og komplicerede problemstillinger bliver nemmere at overskue. Dem er vi eksperter i!

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.