Skip to main content
Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Oplevelser

Det, der styrker fællesskabet

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Dubai

Afslut firmarejsen med et brag af en gallamiddag

Ønsker I at afslutte rejsen med et brag af en oplevelse, som alle for alvor husker? Så inviter deltagerne til gallamiddag i eventyrlige omgivelser. Se to af den slags venues her.

Image
Tag på kokkeskole på vingård i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Tag på kokkeskole i Italien

Oplev kokkeskoler, gastronomiske udflugter og festmenuer i unikke rammer på jeres erhvervs- eller grupperejse. Vi byder velkommen til en spændende og lærerig oplevelse i Italien.

Image
Besøg temabaren Café 80's i Prag med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

5 venues, der skaber rammerne for en uforglemmelig fest

Skal I fejre jeres succes, og skal medarbejderne belønnes med et brag af en aften? Så er her 5 steder, hvor I får en fest, I aldrig glemmer på jeres næste erhvervs- eller grupperejse.

Image
Smag på det catalanske køkken i Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Oplev sansefuld tapas-hopping i Barcelona

Tag på erhvervs- eller grupperejse til Barcelona og oplev en sansefuld halvdagstur, der giver helt nye perspektiver på den historiske by og det enestående, catalanske køkken - og masser af fælles minder at samles om.

Image
Smag på New York - oplevelse på Lower Eastside arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kulinarisk vandring gennem lower east side i New York

Tag på en gastronomisk rejse gennem et af Manhattans mest fascinerende kvarterer og bliv klogere på livsvilkårene for de hundredtusindvis af immigranter, der har lagt fundamentet for Lower East Side's enestående madscene.

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.