Skip to main content
Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Oplevelser

Det, der styrker fællesskabet

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Snescootere ved en gletsjer på Svalbard (Foto: Marcela Cardenas, www.nordnorge.com)

Oplev Svalbards hvide verden på snescooter

I kan komme vidt omkring i Svalbards hvide verden på snescootere. Sæt fart og smil på programmet, og tag f.eks. helt ud til fjorden for at opleve isbjørne. Perfekt til firmarejsen.

Image
Kør hundeslæde på Svalbard, foto af Marcela Cardenas, www.nordnorge.com

Kør hundeslæde på Svalbard

At køre hundeslæde på Svalbard er en af de største oplevelser, I kan få sommer og vinter. Og modsat slædehundene på f.eks. Grønland, er Svalbards hunde meget sociale, så I selv kan være med til at klargøre hundene og slæden.

Image
Oplev på førstehånd Laplands fortryllende nordlys med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Fire forunderlige dage i Lapland

Lapland i det nordligste Skandinavien er et eventyrligt vinterrige med aktiviteter, hvor alle kan være med. Hundeslæde, snescooter, ishotel og meget mere venter på jer. Se programforslag til fire dage i Lapland her.

Image
Oplev Mallorca på en jeepsafari - få det bedste tilbud på en grupperejse fra Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Jeepsafari på det autentiske Mallorca

Kør i jeep til gamle fincaer, gemte bjerglandsbyer og idylliske landskaber. Vi tager jer med til det autentiske Mallorca langt fra turistruterne og forkæler med lokale delikatesser undervejs.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør transport til en stor oplevelse under jeres grupperejse

Snescooter på Islands Langjökull-gletsjer

Oplev Langjökull-gletsjeren på en gruppe- eller erhvervsrejse til Island. Der er højt til himlen, uendeligt til horisonten og en kæmpe gletsjer under jer. Om lidt drøner I afsted! Hvem kommer først?

Image
Dybhavsfiskeri i Miami med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Dybhavsfiskeri i Miami

Stå til søs med kaptajn "Mark the Shark" og se, om I kan gøre ham kunsten efter. En dag på gruppe- eller erhvervsrejsen i Miami i fællesskabets og samværets ånd. Måske med plads til en konkurrence eller to?!

Image
Rejs til New York med firmaet og lad Nyhavn Erhverv arrangere cykeltur i Central Park

På cykel gennem New Yorks grønne hjerte

Central Park er et grønt åndehul midt i den pulserende storby. Og cyklen er den nemmeste, hurtigste og sjoveste måde at opleve parken seværdigheder på, når I er på grupperejse i New York.

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.