Skip to main content
Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Oplevelser

Det, der styrker fællesskabet

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Oplev det fantastiske dyreliv direkte fra lodgen på Kapama River Lodge i Sydafrika

3 sikre bud på safarilodges og Big Five i Sydafrika

Safari på en grupperejse til Cape Town kan være lidt af en kabale, men Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har heldigvis stor erfaring i at få kabalen til at gå op. Få inspiration til safarilodges her.

Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse finde hotel til jeres næste grupperejse

Amsterdam moderne og autentisk storby

Firmarejser til Amsterdam har mange fordele. Kort flyvetid, lufthavn tæt på centrum. Variereret og rigt udvalg af mødefaciliteter og spisesteder. Alt samlet ét sted.

Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Sydafrika

Få fornyet kreativitet i Sydafrika

Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende rejseland med mange muligheder for at lave en unik bestyrelses- eller firmarejse, der inspirerer til fornyet kreativitet og samarbejde. Og så er der ingen tidsforskel!

Image
Toscana byder på unikke indkvarteringsmuligheder - kontakt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Historisk møde i Toscana

Forunderlige landskaber. En lille toscansk landsby. 23 små bed & breakfasts. Og 2 danske ildsjæle. Det er fundamentet for unikke ledelsesmøder i Monticchiello.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser

4 usædvanlige hoteller til innovative møder

Er formålet med jeres møde at sætte kreativiteten og innovationen i højsædet hos deltagerne? Så har vi nogle rigtige gode forslag til ophold, hvor hotellet spiller med i jeres tema for mødet. Se bare her.

Image
Oplev ishotellet i Lapland, Sverige

5 unikke hoteller, der booster sammenholdet

Intet er mere afgørende for grupperejsens succes end det sted, I bor. Mange vælger dog at gå på kompromis, og det er en skam, for intet skaber samme uforlignelige ramme om rejsen. Se fem favoritter her!

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.