Skip to main content
Image
Oplev blokart på firmarejsen i Danmark
Teambuilding

Ræs med blok-art ved Vadehavet

At suse over Fanøs kilometerbrede sandstrand med vestenvinden i sejlet og hænderne fasttømret til rettet må være en af de mest hæsblæsende og vanedannende oplevelser, der findes i Danmark. Og så er blokart både sikkert og nemt at lære.

  • Image
    Blokart på Fanø
  • Image
    Teambuilding - strandsejling ved Vadehavet
  • Image
    Blokart teambuilding ved Vadehavet

Teambuilding for fulde sejl – og tre hjul

Vadehavet er ikke bare Danmarks største nationalpark og et af verdens vigtigste vådområder. Det er også Danmarks vindblæste vestkyst fra sin mest åbne og storslåede side - og intet sted, oplever I de store vidder på bedre eller på sjovere vis, end med blokarts på Fanø.

De hurtigste blokarts kan køre op til 100 kilometer i timen, men for det meste hedder topfarten 50-60 kilometer i timen med god vind - og det er alt rigeligt, når man sidder centimeter over det hårde sand med vestenvinden i sejlet og kollegaerne på baghjul! 

Det ligner en gokart - eller er det en jolle?

En blokart kan bedst beskrives som et lille trehjulet køretøj med et stort windsurf-sejl, der driver blokarten frem med vindens kraft – en slags blanding af en gokart og en optimistjolle, om man vil.

Blokart er en relativ ny opfindelse fra New Zealand, som for alvor slog igennem omkring år 2000 – og så er det kun et helt, at Vadehavet, med sine brede strande og stærke vinde, regnes for et af de allerbedste steder at prøve kræfter med de små køretøjer.

Sikkert og nemt at lære

De lokale instruktører sørger for, at I hurtigt lærer teknikken – det tager ofte ikke mere end 15-20 minutter. Det handler mest om at få en fornemmelse for sejlet og vindretningen, og for hvordan man styrer, vender og tager hensyn til andre. Herfra er det ellers bare på med hjelm og handsker, spænde sikkerhedsselen og afsted over vidderne! Og hvis man vælter, er blokarten bygget sådan, at den fleksible mast tager kraften i nedslaget, så man ikke slår sig.

Frokost på Sønderho Kro, sælsafari og meget mere

En firmatur til Fanø er aldrig helt fuldendt uden et besøg til Sønderho, hvor I f.eks. kan nyde en frokost på stemningsfulde Sønderho Kro, efterfulgt af en byvandring i den charmerende landsby. Fanø er også hjemsted for en stor bestand af sæler og på den store sandbanke nær Sønderho, kan I om sommeren opleve op til 500 sæler samlet på et og samme sted.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50