Skip to main content
Image
Kør i klassisk sportsbil ved Rivieraen i Frankrig - en oplevelse der bookes hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Teambuilding

Oplev Sydfrankrigs Riviera fra en klassisk sportsbil

Rejs til Nice og Cannes i Sydfrankrig og nyd en køretur langs Rivieraen. Placer solbrillerne solidt på næsen og læn jer tilbage, mens I løser udfordringer og konkurrerer om at komme først!

  • Image
    Kør i klassisk sportsbil ved Rivieraen - en oplevelse der bookes hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    I Nice gamle by med Nyhavns Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Kom på actioneventyr i bjergene i Sydfrankrig - kontakt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Udforsk bjerglandsbyer og vinmarker

Kør selv - eller med chauffør

Klassiske sportsbiler og den franske riviera går hånd i hånd som rødvin og ost. Gode hver for sig - endnu bedre tilsammen.

På denne halvdagstur får I en enestående mulighed for at være passagerer i de vildeste biler: AC Cobra, Porsche, Bentley, Jaguar, Ferrari, Alfa Romeo, Lotus, Austin, Ford Mustang, Cadillac og adskillige andre legendariske modeller fra 50’erne, 60’erne eller 70’erne.

Men I kan også vælge at køre selv i en charmerende Fiat 500 eller Citroën 2CV fra 60'erne.

Autentisk landsbyliv væk fra turistsporet

Undervejs fra Nice eller Cannes kører I ad veje, der er beskrevet som de bedste i verden med hårnålesving og fantastiske udsyn over den glitrende Côte d'Azur. I besøger små, afsidesliggende landsbyer, hvor I spiller en runde petanque med de lokale pensionister, der håndterer trækuglerne væsentligt bedre end de engelske gloser. Det bliver oplevelsen kun endnu bedre af.

I går tur mellem vinranker og cypresser, gør holdt ved de mest bjergtagende udsigtspunkter og oplever i det hele taget den franske riviera væk fra alfarvej og storbyernes polerede facader.

Sightseeing eller teambuilding

Turens rute og program tilpasses jeres gruppe. Udflugten kan tilrettelægges som helt almindelig sightseeing, men det er oplagt at benytte lejligheden til at opsætte en række udfordringer og øvelser undervejs, der kan ryste gruppen i de enkelte biler sammen.

Alt kan tilrettelægges efter jeres ønsker og behov, og kører I på egen hånd, ledsages I naturligvis af en guide i en anden bil, der kan træde til, hvis I får brug for assistance undervejs.

Hvem kommer først - hvem farer vild?

Lad deltagerne selv finde vej med kort - for i 60'erne var der selvsagt ingen GPS - og konkurrer om, hvem der først når frem til endedestinationen, hvor sejren fejres med en god frokost eller middag.

Planlæg en række stop undervejs, hvor deltagerne i fællesskab skal løse forskellige opgaver og deltage i aktiviteter, hvor de fremmedartede omgivelser udvider jeres horisont og udfordrer jeres samarbejdsevne.

Mulighederne er mange.

Minder, grin og perspektiver

Efter turen vil der være masser af nye, fælles perspektiver og muntre oplevelser at se tilbage på. Alene det at presse fire granvoksne skandinaver ind i en lillebitte Fiat 500 er en udfordring, der både nu og senere vil bidrage til gode grin og en stor tilfredshed ved at have løst en tilsyneladende umulig opgave.
 

Image
Jens Christian Jensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Jens Christian

Ring til Jens Christian og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 34