Skip to main content
Image
Oplev på førstehånd Laplands fortryllende nordlys med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
Teambuilding

Den ultimative incentiveoplevelse i Lapland

Nordlysene danser over renernes hoveder til et akkompagnement af den skæreste stilhed. Lapland i det nordligste Skandinavien er et eventyrligt vinterrige med aktiviteter, hvor alle kan være med.

 • Image
  Tilbered dit eget måltid over et knitrende bål midt i snelandskabet.
 • Image
  På opdagelse i Laplands natur med rensdyrslæde
 • Image
  Mød samerne, der befolker området ved og omkring Lapland i deres autentiske beklædning.

Programforslag: Fire dage i Lapland

I flyver fra Danmark til Kiruna (Sverige) eller Rovaniemi (Finland) torsdag. Transfer fra lufthavnen og check-in på jeres hotel.

Om eftermiddagen venter den første udflugt. I bliver kørt til en nærliggende samerlejr, hvor I kan køre jeres egen rentrukne slæde på en 300 meter lang bane. Efter køreturen bliver I budt inden for i det store samertelt, hvor der er dækket op til middag omkring det knitrende bål. Samerteltet, ”kåten”, er et rundt telt med et åbent ildsted i midten. Det er samernes originale beboelse. I dag bor de fleste samere i moderne huse, men teltene benyttes fortsat i perioder i det nordlige Lapland, og når samerne opholder sig ude i naturen hos deres rensdyrflokke.

Glæd jer til en traditionel tre-retters menu. Under maden hører I om samernes liv i pagt med naturen og om den rige samiske kultur.

Lav jeres egne isskulpturer
I skal have noget ud af fredagen, så I bliver vækket tidligt og nyder en god morgenmad, inden I præsenteres for dagens første udfordring.

Hver vinter flokkes isskulptørerne til Lapland for at udsmykke bl.a. de spektakulære ishoteller, og i dag får I mulighed for at gøre dem kunsten efter. I bliver inddelt i grupper og skal nu hjælpes ad om at forvandle en rå isblok til et unikt kunstværk, og det er en opgave, der kræver både fantasi, kreativitet og samarbejde.

Med specielt værktøj og professionel vejledning af jeres lokale guide føres I gennem isskulpturernes magiske verden, og så er det blot at lade fantasien råde. Hvilket motiv gemmer sig i netop jeres isblok?

Kør hundeslæde i snelandskabet
Ved middagstid fredag venter der endnu et magisk møde med samernes kultur, når I skal køre hundeslæde over gennem Laplands snelandskaber. Allerede på lang afstand kan I høre slædehundene gø og hyle. I sætter jer til rette på slæderne, og så er det af sted gennem den smukke natur. Hundene bliver stille, så snart I sætter i gang. Det eneste, I hører, er lyden af slæden, der suser af sted, hundenes poter mod sneen, og slædeførernes ordrer til hundene.

Der er mulighed for at gøre holdt og nyde en frokost i en samerlejr undervejs.

Action i sneen
Lørdag starter med morgenmadsbuffet. Og så venter nye eventyr i den hvide verden. I dag er hundene udskiftet med større hestekræfter, for I skal ud i naturen på snescootere. I får selvfølgelig først en introduktion i kunsten at styre en snescooter, så I kan nyde turen i fulde drag. Landskabet er dækket af et tykt lag sne og is, og det er bare at nyde køreturen og de flotte naturomgivelser. I sidder to personer på hver scooter og kan skiftes til at styre.

Frokosten serveres i en lejr i vildmarken.

Sauna eller ski?
Laplændingene dyrker saunakulturen med næsten religiøs ihærdighed, og efter en lørdag i kulden er der intet bedre end at tø kroppen op i den intense varme. Om eftermiddagen besøger I derfor en traditionel brændefyret sauna, hvor duften af røg og den knitrende ild skaber en helt anden, intens oplevelse, end vi kender fra de elektriske saunaovne i Danmark.

I kan selvfølgelig også vælge at fortsætte dagen uden for - eksempelvis med en tur på langrendsski sammen med jeres egen skiinstruktør.

Det skal I opleve:

 • Hundeslædetur
 • Overnatning på ishotel
 • Sauna i det fri
 • Mulighed for skitur
 • Action på snescootere
 • Lær at lave isskulpturer
 • Meget mere
 • Image
  Skær din egen isskulptur i Lapland med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev de lokale samere og deres kulurelle skikke, såsom isfiskning på de tilfrosne søer og floder.
 • Image
  Oplev Lapland med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Tid til afrejse
Søndag begynder med morgenmad i hotellets restaurant, inden I begiver jer ud på rejsens sidste eventyr. Formiddagen står på vandretur med snesko gennem den smukke, sneklædte skov. Turen tager et par timer inkl. tid til kaffe og kage i en nærliggende vildmarkslejr.

Efter en sidste frokost kører I midt på eftermiddagen til lufthavnen, hvorfra I flyver mod København uendeligt mange oplevelser og indtryk rigere.

Her skal I bo
Selv om der er begrænset antal sengepladser i både Kiruna og Rovaniemi, er udvalget godt fra klassiske byhoteller til eksotiske snehoteller i ødemarken.

For den ultimative vildmarksoplevelse anbefaler vi Icehotel i Jukkasjärvi uden for Kiruna, hvor I kan overnatte i kunstfærdige værelser komplet opført af is, nyde en drink i The Icebar og et gourmetmåltid serveret på istallerkener.

Hvornår er det jeres tur til at opleve Lapland?

Lapland er et eftertragtet rejsemål, og der er rift om både flysæder og hotelsenge. Jo længere I venter, jo større risiko er der for, at I går glip af muligheden for at overnatte på de eftertragtede is- og snehoteller.

Image
Tina Wilsborg Sørensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Tina

Ring til Tina og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 33

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.