Skip to main content
Image
Kom på actioneventyr i Sydfrankrig - kontakt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Mødefaciliteter

Hold jeres møder i udlandet

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser oplever en klar trend for møder i udlandet: Sæt fokus på den unikke oplevelse, hold møder væk fra mødelokalet og læg vejen omkring de lokale køkkener.

  • Image
    Få den ultimative teambuilding-oplevelse på militærbanen uden for Budapest.
  • Image
    Network i tyrkisk hamam med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Tag på kokkeskole i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ad køkkenvejen til unikke oplevelser

Den tid er forbi, hvor møderejser til udlandet tog udgangspunkt i hotellets mødefaciliteter, bordenes opstilling og projektorens placering. Nu handler det om oplevelser, der bringer deltagerne sammen. Møderne er stadig vigtige, men de behøver ikke foregå i mødelokalet!

Den unikke oplevelse

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har mange års erfaring i at arrangere møder i udlandet, hvor det er indholdet mere end bare en adresse i udlandet, der er det unikke.

"Alle løsninger tager udgangspunkt i kundens mål med rejsen", fortæller Birgitte Christensen fra Nyhavn Rejser "Vi har haft succes med at tilføje kreativitet til løsningen, så deltagerne får unikke fælles oplevelser".

Mulighederne spænder fra at køre kampvogn i Ungarn over danseundervisning i Wien til udfordringer på snedestinationer med OL, tandemski, byg en iglo m.m. Birgitte Christensen fremhæver GPS-styret rally i Istanbul, hvor deltagerne løser opgaver på en iPad med bistand fra involverede i de lokale butikker i byen. 

"Når man rejser som gruppe, kan man samtidig arrangere besøg på steder, ingen har mulighed for at komme på private rejser", siger Birgitte Christensen. "Der skal være noget unikt at fortælle om".

Ud af mødelokalet og ind i køkkenet

Der holdes selvfølgelig stadig mange møder i konferencelokalerne, men Nyhavn Rejser oplever en trend væk fra mødelokalet, hvor det er muligt. Ofte relateret til gruppens faglige sammensætning som et bilfirma, der flytter mødet til et veteranbilsmuseum.

"Møder kan med stor succes flyttes til inspirerende omgivelser. Vingårde med frokost eller networking i en tyrkisk hamam i Istanbul er bare 2 eksempler", siger Birgitte Christensen, der personligt også er vil med mødelokalerne på Heineken Experience.   

En markant trend er også kokkeskoler. Deltagerne kommer tæt på hinanden og på den lokale kultur. Måske går man på markedet sammen, og der er altid mange grin på vejen mod de færdige retter. Særlige faciliteter på hotellet som spa og wellness spiller også en større og større rolle. Mange beder om et hotel lidt væk fra alle de fristelser, der kan splitte en gruppe.

Ikke bare sjov

Selv om alle oplevelserne lyder som en fest, ligger der hårdt arbejde og tæt dialog med kunden bag. Research og logistik er altafgørende fra evt. online registrering af deltagere til minutiøs planlægning af alle aktiviteter på stedet. Lige så vigtig er evalueringen bagefter.

"Vi er nødt til at være dedikerede i alle faser. Det er vores opgave at komme med inspiration og energi. Vi skal sørge for at de rigtige ressourcer er til stede og gøre det nemt for vores kunde", fortæller Birgitte Christensen. "Kundens succes er jo vores succes!"

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er en specialafdeling i Nyhavn Rejser, hvilket giver adgang til detaljeret lokal viden på rejsemål over hele jorden.

Image
Birgitte Christensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Birgitte

Ring til Birgitte og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 52