Skip to main content
Image
Tag på kokkeskole i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Mad & drikke

Tag på kokkeskole i Italien

Oplev kokkeskoler, gastronomiske udflugter og festmenuer i unikke rammer på jeres erhvervs- eller grupperejse. Vi byder velkommen til en spændende og lærerig oplevelse i Italien.

  • Image
    Tag på kokkeskole på vingård i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Tag på kokkeskole i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Tag på kokkeskole i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Tag på kokkeskole i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Tag på kokkeskole i Italien - book firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Lad maden skabe samvær og glæde

Når I rejser som gruppe, kan I skabe gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige. Deltagerne kan enten selv stå ved kødgryderne i skønt samvær, eller I kan lade jer forkæle ved gastronomiske events i unikke rammer. 

Det lokale køkken er en unik dør til kultur og traditioner, når man rejser. Er I en gruppe, er kokkeskoler samtidig en sjov måde at arbejde sammen på og stemningen, når kreationerne sættes på bordet, er uforlignelig. 
Et oplagt sted at tage på kokkeskole er Italien. Det italienske køkken er elsket af de fleste med skønne, friske råvarer, der ofte sammensættes i en fascinerende enkelhed med store smagsoplevelser.

HOS PAOLA OG CARLO I TRASTEVERE
I en lejlighed med udsigt over Piazza Santa Maria i stemningsfulde Trastevere i Rom har Paola og Carlo skabt en professionel kokkeskole.

I kommer med på indkøb på det farvestrålende marked San Cosimato og supplerer med delikatesser fra de lokale butikker. Tilbage i lejligheden tilbereder I under kyndig vejledning en dejlig menu, som selvfølgelig er afstemt på forhånd. Måltidet ledsages af passende vine, og I får også et godt glas under madlavningen. 

PÅ VINGÅRD I ALBANERBJERGENE
Lidt uden for Frascati i vindistriktet ”Castelli Romani” syd for Rom ligger vingården Santa Benedetta, der producerer flere finere eksportvine. Men hovedformålet med besøget er en kokkeskole under ledelse af stedets folkelige og dygtige kogekone Domenica. 
Om sommeren foregår undervisningen på terrassen med udsigt over vinmarkerne. Der skal laves pasta, kage m.m. til en middag, der senere nydes i en smuk spisesal i hovedbygningen, som er fra 1700-tallet. Middagen ledsages af huses vine. 
 

Image
Tina Wilsborg Sørensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Tina

Ring til Tina og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 33