Skip to main content
Image
Smag på det catalanske køkken i Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Oplev sansefuld tapas-hopping i Barcelona

Mad & drikke

Tag på erhvervs- eller grupperejse til Barcelona og oplev en sansefuld halvdagstur, der giver helt nye perspektiver på den historiske by og det enestående, catalanske køkken - og masser af fælles minder at samles om.

 • Image
  Oplev Sagrada Familia kirken i Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Smag på det catalanske køkken i Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Smag på Barcelona og det catalanske køkken med Nyhavn Erhvervs- og Grupperrejse

Tapas på Catalansk

Der er få ting, vi associerer så meget med Spanien som tapas. Alene tanken om de liflige dufte og overfloden af smagsvariationer kan få tænderne til at løbe i vand. Begrebet tapas er blevet så udbredt, at det i daglig tale snart sagt anvendes om ethvert måltid, der består af forskellige delikate småretter. Men i Barcelona er tapas ikke bare et ord, der anvendes i flæng. Det er en kulinarisk kunstform, forfinet gennem generationer.

Til fods gennem historien

På denne halvdagstur besøger I tre forskellige tapas-barer i det gotiske kvarter i Barcelona. Bydelen er et virvar af skæve, snævre og snoede smågader, charmerende, åbne pladser og himmelstræbende arkitektur. Når I begiver jer gennem bydelen til fods, kan I konstant mærke historiens vingesus puste jer i nakken. Hvilken bedre måde at oparbejde appetitten på?

Image
Sanne Fonager, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Sanne

Ring til Sanne og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 31

Betagende middelalderarkitektur

I skal bl.a. se den trendy Plaça Reial, der er omgivet af fashionable restauranter og natklubber, og Plaça Sant Jaume, der er Barcelonas historiske bymidte og fortsat huser bl.a. rådhuset og den catalonske uafhængighedsbevægelse, der har haft hjemme i sit majestætiske palæ siden 1400-tallet. I kommer også forbi den yndige kirke Santa María del Pi, der er kendt for sine smukke rosetvinduer, og Barcelonas imponerende katedral, La Seu.

Traditionelle og moderne fristelser

De menuer, der bliver serveret for jer, er både traditionelle og moderne fortolkninger. Glæd jer til at smage bl.a. ægte spansk sortfodsskinke, dampet spinat med kikærter, lune kartofler med aioli, dybtstegte blæksprutter, krydret chorizo, frisk, cremet gedeost og saftige oliven. Tapas, der oprindeligt blot var en appetitvækker, der skulle ledsage et glas øl eller vin, er i dag et måltid i sig selv, og I vil være godt mætte, inden turen er omme.

På oplevelse med alle sanser

Udflugten er en enestående mulighed for at opleve Barcelona med alle sanser. Det er en betagende spadseretur gennem et af Barcelonas mest betagende kvarteter. Overalt er der nye overraskelser at tale om. Nye syn, der får jer til at stoppe op. Og besnærende dufte, der viser vej til de næste store smagsoplevelser.

Der er noget særligt ved at være bænket ved et fællesbord og dele madglæden og nydelsen mellem jer fra fælles skåle og fade. I bliver med andre ord rystet godt og grundigt sammen - og det bliver kun bedre for hver gang, I sætter jer til bords. Velbekomme.