Skip to main content
Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Dubai
Mad & drikke

Afslut firmarejsen med et brag af en gallamiddag

Ønsker I at afslutte rejsen med et brag af en oplevelse, som alle for alvor husker? Så inviter deltagerne til gallamiddag i eventyrlige omgivelser. Se to af den slags venues her.

 • Image
  Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Dubai
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse til noget særligt
 • Image
  Aftenarrangement i Edinburgh - kilt påkrævet. Bestil teambuilding- eller incentiverejsen hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Dubai

Skotsk gallaaften eller middag i Dubais ørken?

Vi har hjulpet mange kunder med at sætte et flot punktum for deres erhvervs- eller grupperejse med en gallamiddag. Mulighederne er mange lige fra en skotsk gallaaften på et overdådigt slot til gallamiddag på Sydafrikas savanne til Dubais ørken med ildshow.

I det skotske højland er rammen sat for en festlig aften, når I ved ankomst til slottet bliver mødt med sækkepibemusik, kilt-klædte mænd og kvinder i tilsvarende skærfter. Efter middagen er der indslag med traditionelt Ceilidh-band og skotske dansere, før en DJ spiller op til dans.

I Dubai sætter de endeløse, gule ørkensandbanker rammerne for et ægte 1001 nats eventyr. I ankommer med manér i jeeps, hvor turen går gennem den kulsorte ørken. Pludseligt kan I se lys fra dansende fakler, og et overdådigt middagsbord i traditionelle farver og puder er dækket op til jer. Sæt jer til bords og glæd jer til en udsøgt middag med super underholdning, ilddans og traditionel musik.

Skræddersyede rejser i hele verden

Ovenstående er blot til inspiration. Vi har mange flere unikke venues i ærmet, som vi hjertens gerne deler med jer eksempelvis over en god kop kaffe? Kontakt os på 33 18 84 50, så skræddersyer vi rejsen til jeres behov og ønsker.

Image
Sanne Fonager, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Sanne

Ring til Sanne og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 31