Skip to main content
Image
Snescootere ved en gletsjer på Svalbard (Foto: Marcela Cardenas, www.nordnorge.com)
Kultur & Natur

Oplev Svalbards hvide verden på snescooter

Det er svært at beskrive, hvor stor en oplevelse det er at køre på snescooter i Svalbards arktiske verden. Så langt øjet rækker, er det hvidt, hvidt, hvidt. Tag helt ud til fjorden, hvis I også vil se isbjørne på firmarejsen.

 • Image
  Bjergtagende landskab på Svalbard i Norge
 • Image
  Oplev det smukke snelandskab fra sædet af en snescooter
 • Image
  Isbjørn på Svalbard
 • Image
  Kør Svalbard tynd på jeres egne snescootere på firmarejsen med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Rensdyr i sneen på Svalbard i Norge med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Fuld fart frem i isbjørnenes rige

Turen starter typisk i udkanten af Longyearbyen på Svalbards største ø, Spitsbergen, hvor få minutter på snescootere bringer jer direkte ud i den arktiske ødemark. Før afgang får alle udleveret praktisk påklædning såsom en varm heldragt, vanter og hjelm, og I lærer at styre snescooterne, så sikkerheden er i top. Om I vil køre én eller to personer pr. scooter, er helt op til jer. Uanset hvad, er der mindst en guide forrest til at vise vej og en guide bagerst, så alle får en god oplevelse.

I starter ud med et langsomt tempo, så alle føler sig trygge ved aktiviteten - men herfra er der rig mulighed for at sætte både fart og action på programmet. Vi garanterer, at de store smil titter frem under hjelmene.

En tur på snescootere handler dog om meget mere end fart. I kommer vidt omkring gennem kridhvide dale, kører op ad snebakker og bjergskråninger for nye perspektiver eller helt ud til fjorden, hvor isbjørnene holder til. Husk at holde øje med sneræve, rensdyr og andet vildt undervejs.

Vælg mellem et par timer i sneen eller en hel dag. Det er kun på heldagsture, at I kan nå helt ud til fjorden, hvor der er størst sandsynlighed for at se isbjørne. Det er oplagt med et frokoststop undervejs f.eks. i en vildmarkshytte eller under åben himmel, hvor frokosten består af et ægte vildmarksmåltid, som var I på overlevelsestur. 

Rejser I til Svalbard, når der er sæson for nordlys eller midnatssol, kan I give deltagerne en ekstra oplevelse på snescooterne helt gratis. Ét er sikkert: Forude venter en uforglemmelig naturoplevelse, der styrker fællesskabet i gruppen.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50