Skip to main content
Image
Rejs til New York med firmaet og lad Nyhavn Erhverv arrangere cykeltur i Central Park
Kultur & Natur

Oplev New Yorks Central Park på cykel

Central Park er et grønt åndehul midt i den pulserende storby. Og cyklen er den nemmeste, hurtigste og sjoveste måde at opleve parken seværdigheder på, når I er på grupperejse i New York.

 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer rejser og oplevelser til New York
 • Image
  Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangere en cykeltur i Central Park i New York
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer cykeltur i Central Park i New York
 • Image
  Rejs til New York med firmaet og lad Nyhavn Erhverv arrangere cykeltur i Central Park

Central Park på cykel

Manhattans mirakel

Central Park er New Yorkernes helt eget mirakel - og et mirakel, de hæger om. I en by, hvor der i den grad er kamp om kvadratmeterne, ligger Central Park stadig uberørt hen som en autonom oase omgivet af højhuse i alverdens former. Parken er lige så flittigt besøgt af lokale som af byens besøgende, og den allerbedste måde at udforske det store, grønne område på er med cykel.

Ro på

På denne tur slutter I jer til fuglekiggerne, joggerne, hesterytterne, skaterne, børnefamilierne og de forelskede par i den 351 ha store park. Det er en helt anden verden end New Yorks fortravlede, mennesketrængte gader, og en overraskende ro sænker sig over jer alle. Her bliver pludselig tid til at fordøje rejsens mange indtryk. Til at tale om det og dem, I passerer forbi. Til at hyggesnakke om stort og småt derhjemme og her. Og til bare at være og nyde.

Enge, søer og monumenter

I kommer forbi det store englespringvand, Bethesda Fountain, og den robådsplettede sø, Jackie Kennedy Onassis Reservoir. I mindes John Lennon ved Strawberry Fields-monumentet og Dakota-bygningen, hvor John Lennon og Yoko Ono boede.

Midt i det hele rager pludselig en obelisk op over trætoppene og kaster en solurslignende skygge over landskabet. På Sheep Meadow er det ikke længere får, men picnictæpper, der er spredt ud over engen.

Sæt selv tempoet

I tilbringer i alt et par timer i Central Park og cykler sammen med en lokalkendt guide. Tempoet er roligt, og I holder pause, når I har lyst. Når tiden har stået stille længe nok, er I klar til nye eventyr i byen, der aldrig sover.

Image
Jens Christian Jensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Jens Christian

Ring til Jens Christian og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 50