Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder unikke mødefaciliteter
Kongres- og messerejser

Amsterdams bedste venues til kongres og messer

Kombinationen af storbystemning, gode transportportforhold og masser af unikke venues, gør Amsterdam til den oplagte destination for jeres næste messe- eller kongresrejse. Få inspiration her.

 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder unikke mødefaciliteter til jeres firmafest
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din konference til noget særligt
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse finder de rette rammer til jeres konference
 • Image
  Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse finde jeres næste konference venue

Unikke mødefaciliteter - selv til de store messer og kongresser

Amsterdam er et godt valg for jeres næste messe eller kongres. Byen har både gode mødefaciliteter og gode transportforhold med en stor lufthavn med forbindelser til hele verden, så I kan afvikle jeres messe eller kongres – selv hvis deltagerne skal flyve ind fra mange lande.

Brug for plads til mange?

Amsterdam har et bredt udvalg af gode messe- og kongresvenues. Selv venues med plads til mange mennesker ligger centralt i byen med talrige seværdigheder, museer og teatre.

Mange af vores håndplukkede venues har samtidig en unik historie, som kan danne rammen om jeres næste messe eller kongres. Amsterdam er nemlig om noget en historisk by, og mange af de historiske bygninger fungerer i dag som messe-, kongres og konferencecentre med moderne faciliteter, audiovisuelt udstyr, catering og mulighed for breakout-sessions. Ønsker I at sætte et personligt touch på design og udtryk, har vi helt sikkert den venue, som matcher jeres behov.

Kontakt os for mere inspiration og information om at afholde messer og kongresser i Amsterdam. Vi hjælper med alt det praktiske, så I bare skal fokusere på det essentielle: At få det fulde udbytte ud af jeres arrangement!

Image
Ida Løfberg, Head of Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Ida

Ring til Ida og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 27