Skip to main content
Image
Tag på firmatur til Søballegaard midt i Mols bjerge
Hoteller

Top 3: Unikke ophold i Danmark

Rejsetid siger ikke meget om, hvor meget man flytter sig. For firmarejser i Danmark er ikke alene enkelt og nemt. Det er også mere overskud til alt det vigtige, uanset om I søger teambuilding eller ro til møder, refleksion og nærvær i den skønne danske natur. Her er tre sikre bud på unikke ophold i Danmark.    

 • Image
  ATV på Sonnerupgaard Gods
 • Image
  Hold firmaarrangementet på Sonnerupgard Gods
 • Image
  Styrk sammenholdet på firmaturen med teambuilding på Sonnerupgaard Gods

Så tæt på og alligevel så langt væk

Herregårdsliv og action i hjertet af Sjælland

Sonnerupgaard Gods ligger tæt på Roskilde i hjertet af Sjælland. Her venter jer ægte sjællandsk herregårdsidyl med rødder helt tilbage til 1300-tallet. Det er et pragtfuldt sted, omgivet af Midtsjællands søer, skove og rullende marker, og smagfuldt indrettet med respekt for historien – men uden at blive for højtideligt.

 

Den gode balance mellem en afslappende og historisk stemning går igen på hele godset, som byder på 54 værelser, 14 toværelses suiter og et stort udvalg af mødelaker i forskellige størrelser - ikke mindst godsets stemningsfulde 1877-Laden, der med sine originale håndhuggede bjælker, kampesten og 11 meter til loftet, giver mange muligheder for såvel større firmaarrangementer og konferencer.  

Med et væld af aktiviteter – indendørs og udendørs – er Sonnerupgaard Gods også et oplagt valg til teambuilding. Det 350 m2 store Aktivitetsloft byder på teambuilding-simulatorer, ligesom godset

råder over 220 hektar jord, hvor der bl.a. er mulighed for lerdueskydning, rappelling fra en kornsilo og ikke mindst hæsblæsende ATV-kørsel på Sjællands eneste ATV bane, der går gennem mark- og skovstier.

Og på den kulinariske side, er der heller intet at frygte. Sonnerupgaard Gods arrangerer nemlig alt fra 5-retters gourmetmenuer til udendørs middage med helstegt gris på grillen.

Vi anbefaler Sonnerupgaard Gods til bl.a. konferencer og teambuilding

 • Image
  Mødelokale på Vejrø
 • Image
  Heilkopter lander på Vejrø ved restaurant Skipperly
 • Image
  Planlæg firmarejsen til Blæsenborg på Vejrø
 • Image
  Loungeområde på Vejrø

Et fredfyldt refugie på jeres helt egen ø

Vejrø ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland, og er med sine 1.5 km2 en af Danmarks mindste øer. Og så er den så godt som jeres egen. Bilfrie Vejrø er nemlig en privat ø, ejet af Saxo Bank-milliardæren Kim Fournais, der har sat sig for at lave et bæredygtigt minisamfund med økologi og selvforsyning i højsæde.

Selv kalder Fournais projektet for ”stort og vanvittigt”, men jordnær eksklusivitet beskriver nok mere præcist den oplevelse, som I kan glæde jer til på Vejrø Resort; Her finder I de ideelle rammer til at lade roen sænke sig, sætte tankerne fri, udtænke nye strategier og afholde møder omgivet af skøn natur, frie kyster og højt til loftet.

Med sine professionelle mødelokaler, skønne værelser og økologiske ”mark til mund” køkken – på egne råvarer - er scenen sat for et enestående ophold, der ikke kan fås andre steder i Danmark.

Vejrø er kun 2,7 kilometer lang og 700 meter bred – det er helt perfekt til små gåture eller en ”walk and talk” rundt om øen, mens I tilbage på resortet bl.a. har mulighed for at samle urter og krydderier sammen til at lave jeres egen snaps i kyndigt selskab med kokken.

Det tager cirka 25 minutter at sejle til Vejrø fra Kragenæs på Lolland, og alternativt kan I flyve direkte til Vejrø med eget fly eller helikopter.

Vi anbefaler Vejrø Resort til bl.a. bestyrelsesmøder, ledelsesmøder og netværksmøder  

 • Image
  Konferencerum på Søballegaard
 • Image
  Tag på firmatur til Søballegaard midt i Mols bjerge
 • Image
  Værelse på Søballegaard
 • Image
  Udsigt til Mols bjerge fra Søballegaard

Ny nordisk landidyl midt i Mols Bjerge

Sølballegaard er på alle måder et enestående sted. Her bor I på en stråtækt gård, suverænt placeret på en bakketop midt i et af Danmarks smukkeste naturområder, Nationalpark Mols Bjerge - blot 20 minutters kørsel fra Aarhus Lufthavn og 45 minutters kørsel fra Aarhus C.

 

Den historiske gård fra 1870 er gennemrenoveret i en moderne, lys og naturtro stil med afsæt i lokale kunstnere og håndværkere - og ikke mindst områdets storslåede natur, der både tæller en fantastisk udsigt til bronzealderhøjene Trehøje og solnedgange over Aarhus bugt. Det bliver ikke meget bedre.  

 

Det hele er enkelt og stilfuldt indrettet i en moderne, lys og landlig stil med snedkerlavede møbler og en naturtro tilgang, der også afspejles i et køkken med stort fokus på lokale specialiteter og råvarer fra små, lokale leverandører. Visionen har været at skabe et professionelt mødested i pagt med Mols Bjerges enestående natur – og det lykkes til fulde.     

 

Nationalpark Mols Bjerge byder et væld af muligheder for udendørs aktiviteter; Vandreture, cykelture, ridning, vandsport og træning, men også spændende foredrag og gåture med lokale naturvejledere tilknyttet nationalparken. Udover det høje gastronomiske niveau på Sølballegaard, er der rig mulighed for at krydre et ophold med besøg hos nogle af områdets lokale producenter. På Andersens Winery, kan I f.eks. smage på prisvindende mousserende vin, mens Restaurant Moment byder på vegetarisk gastronomi, der bl.a. har høstet enBib Gourmand hos Michelin-guiden.

Sølballegaard har 10 dobbeltværelser og modtager kun en enkelt gruppe gæster ad gangen. I sommeråret udvides kapaciteten med glamping i blomsterengen, ligesom der er mulighed for at afholde større events i de høje, lyse telte.  

Vi anbefaler Sølballegaard til bl.a. bestyrelsesmøder og mindre firmaarrangementer

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50