Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser
Hoteller

4 usædvanlige hoteller til innovative møder

Er formålet med jeres møde at sætte kreativiteten og innovationen i højsædet? Så har vi nogle rigtige gode forslag til ophold, hvor hotellet spiller med i jeres tema for mødet. Se fire af dem her!

 • Image
  Hold møde på et unikt landsted i Sydfrankrig - book gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser
 • Image
  Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på en sensorisk oplevelse af musik, kunst og arkitektur
 • Image
  Kom væk fra byens larm med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på en sensorisk oplevelse af musik, kunst og arkitektur

Sæt kreativiteten og innovationen i højsædet

Nogle gange er det mødelokalets beliggenhed, højde og effektivitet, der er vigtigt for jeres møde. Andre gange er det antallet af gruppelokaler og hotellets øvrige faciliteter, der er i fokus.

Ved at kombinere det usædvanlige, det anderledes og det overraskende, udvikles kreative og innovative møder.

1 Landsted fra det 18. århundrede

Har I brug for at komme langt væk fra byens larm og fristelser? Og er I maksimum 20 deltagere i gruppen? Så kan vi varmt anbefale Comptoir Saint Hilaire. Et helt unikt landsted fra det 18. århundrede i Sydfrankrig ved Montpellier, hvortil der flyves direkte med SAS fra København i sommerperioden.

Alle værelser er dekoreret forskelligt og i forskellige temaer. I kan altså vælge værelse til deltagerne, som det passer med temperament, interesse, drømme og personlighed. 

Vælg Dolce Vita, Central Park eller Orient Express, for blot at nævne tre af de otte helt unikke værelserne. Her er flere fantastiske dagligstuer, hvor du kan samle dine deltagere til møder eller blot til en hyggestund.

Der skal selvfølgelig være fælles aktiviteter, og her er der masser af muligheder i det omkringliggende landskab eller i landstedets 57 hektar store have. Det kan være en tenniskamp, en svømmetur i poolen, en tur til bens eller på cykel, en sommerfuglejagt eller en tur ud i naturen for at finde svampe.

Image
Jens Christian Jensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Jens Christian

Ring til Jens Christian og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 50

2 Svømmetur på verdens tag på Hotel Marina Bay Sands

Fra tidlig morgen til sen aften er der på Hotel Marina Bay Sands i Singapore adgang til nok verdens højest beliggende pool. En pool, hvor man har en imponerende udsigt fra 200 meters højde. Hotel Marina Bay Sands er et fantastisk hotel, der byder på alt lige fra shopping center, flere teatersale med plads til 4.000 gæster og et kasino i fire etager.

I finder også et kunstmuseum bygget som en lotusblomst, et kongrescenter med plads til 11.000 deltagere, et væld af barer og restauranter og altså også en 150 meter lang pool på 57. etage.

Et fantastisk valg, hvis I vil forkæle og imponere jeres gæster. Og det uanset om I er ti eller 5.000 deltagere, for her er i alt 2500 værelser fordelt på de tre tårne. Hotellet er det største i Singapore, men endte også med at blive det dyreste at bygge, selvom en ny etage blev færdiggjort hver fjerde dag!

3 Musik, kunst og arkutektur på Hotel Nhow, Berlin

Nh Hotels har udviklet et innovativt koncept de kalder "Nhow". Foreløbigt har de åbnet Nhow hoteller i Milano, Berlin og Rotterdam. Vi fortæller her lidt om Nhow Berlin. Nhow Berlin ligger helt fantastisk og kunstnerisk på bredden af floden Spree i hjertet af byens mest livlige kvarter. Her ligger trendy barer og klubber på hvert et gadehjørne sammen med udstillinger af den mest moderne mode og nyeste kunst.

Nhow Berlin er ikke bare et hotel, det er en sensorisk oplevelse af musik, kunst og arkitektur. Hvert af de 304 værelser eksperimenterer i funktionelt design, der lægger vægt på, at gæsterne skal føle sig hjemme. Hotellet rummer også et state-of-the-art underholdningscenter.

På øverste etage kan du byde dine deltagere velkommen i den 258 m2 store suite, som også har privat tagterrasse. Nhow konference center er indrettet i et meget innovativt design og har en flot udsigt over floden.

4 Lad freden sænke sig hos Martin's Patershof

Er I lige kommet vel gennem en stor arbejdsopgave? Så lad os arrangere jeres næste konference i Martin’s Patershof, som ligger i Mechelens historiske bymidte i Belgien.

Hotellet er indrettet i den tidligere Friar Minor Church. Ved istandsættelsen og indretningen har man beholdt det meste af kirkens og klosterets oprindelige interiør. Værelser med buede lofter, imponerende søjler og fantastiske farvede glasmosaikker er bevaret i sin oprindelige stand. Og rundt omkring er de religiøse ikoner bevaret for blot at nævne nogle af de overraskelser, der venter jer.

Her er flere muligheder for at mødes, og hvorfor ikke i det meget flotte kirkerum, hvor der virkelig er plads til at tænke store tanker?

At hotellet kun ligger ti minutters kørsel fra lufthavnen i Bruxelles og samtidig ligger midt i Mechelens historiske bydel, rig på historie og kultur, gør kun besøget endnu mere attraktivt.