Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer også safari, hvor I bor på vilde safarilodges i Sydafrika
Hoteller

3 sikre bud på safarilodges og Big Five i Sydafrika

Safari på en grupperejse til Cape Town kan være lidt af en kabale, men Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har heldigvis stor erfaring i at få kabalen til at gå op. Få inspiration til safarilodges her.

 • Image
  Nyd kulinariske oplevelser på Bongani Mountain Lodge
 • Image
  Oplev det fantastiske dyreliv direkte fra lodgen på Kapama River Lodge i Sydafrika
 • Image
  Udsigten fra Bongani Mountain Lodge i Sydafrika. Oplev det med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser!
 • Image
  Oplev Ivory Tree Lodge i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev Ivory Tree Lodge i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Storslået natur i Kruger Nationalpark på Bongani Mountain Lodge i Sydafrika

Fra Cape Town til vild safari

Kabalen handler primært om at matche gruppens størrelse og krav til komfort med lodgens faciliteter. Samtidig skal der være effektiv transport. Vi skal helst ikke ud i at chartre en kolonne af små privatfly til afsides airstrips på savannen. 

De tre lodges og reservater, vi præsenterer her, vil normalt opfylde alle krav, men tal med vores projektledere om jeres ønsker. Vi finder altid den løsning, der passer jer bedst.

1 Kapama River Lodge, Greater Kruger Nationalpark

Kapama River Lodge er safari med stil. Lækre suiter, smuk indretning og fantastisk stemning bl.a. omkring bålpladsen om aftenen. Her er 64 suiter, heraf 20 spa suiter og 2 ekstraordinære Royal Suiter. Alle suiter har terrasse med enestående udsigt mod bushen.   

Udsigt fra værelset på Kapama River Lodge i SydafrikaKapama River Lodge ligger i et privat reservat i Limpopo-regionen kun 10 minutter fra lufthavnen i Hoedspruit. Lodgen er anlagt ud til flodlejet fra Kapama River. Floden er meget af året udtørret og efterlader sig vandhuller, der tiltrækker dyrelivet med f.eks. elefanter og bøfler. Reservatet er på 130 km2 og har Big Five. Mod nord ligger de rå bjerge Drakensberg, og mod syd afgrænses reservatet af Kruger Nationalpark.

Sådan får I mest for pengene

Vælger I mindst to nætter på en af de tre lodges, får I:

 • Safari om eftermiddagen dag 1
 • Safari morgen og eftermiddag dag 2
 • Safari tidlig morgen dag 3
 • Tid til at nyde lodgens faciliteter

2 Ivory Tree Lodge, Pilanesberg Nationalpark

Ivory Tree lodge ligger i Pilanesberg Nationalpark 2 timers kørsel fra Johannesborg. Nationalparken hører med sine 572 km2 til Sydafrikas største, og sceneriet former sig som et kæmpe amfiteater, hvor Big Five - det vil sige løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel - og mange andre dyr og fugle er på scenen. Pilanesberg ligger nemlig inde i resterne af et gammelt vulkankrater.

Smukt soveværelse på Ivory Tree Lodge i SydafrikaLodgen er smukt og autentisk indrettet med masser af træ, der bidrager til den varme stemning. Det gør poolen, bålpladsen, baren og den udendørs restaurant også på bedste vis. Her er 59 suiter, der alle har en overdækket terrasse. På lodgen er ud over game drives mange både sjove og spændende aktiviteter fra mødet med lokal kultur til ture på savannen på segway.

3 Bongani Mountain Lodge, Greater Kruger Nationalpark

Kun 15 minutter fra Nelspruit-lufthavnen ligger Bongani Mountain Lodge oppe på klipperne oven for et flodleje ved Malelane Mountain Range. Der er safari i det 80 km2 store reservat Mthetomusha Game Reserve, som ligger op til Kruger Nationalparks sydvestlige grænseskel. Her er fantastiske udsigter og safari med Big Five. Glæd jer til at hænge i poolen og nyde sceneriet.

Nyd den formidable udsigt fra Bongani Mountain Lodge i Kruger, SydafrikaBongani har endda mere end dyr at byde på. I kan f.eks. gå ad San-folkets gamle stier til flere end 250 steder med klippemalerier, der anslås at være 1.500 år gamle. Ingen andre steder finder I så stor en koncentration af klippemalerier.

Der er 38 smukke suiter og værelser på Bongani Montain Lodge. Alle har privat terrasse med formidabel udsigt. Køkkenet har rødder i de afrikanske traditioner, og maden serveres i den udendørs restaurant. Stemningsfuldt og lækkert. Lodgen har kapacitet til konferencer for grupper på 60 personer.

Image
Birgitte Christensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Birgitte

Ring til Birgitte og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 52