Skip to main content
Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Oplevelser

Det, der styrker fællesskabet

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Snescootere ved en gletsjer på Svalbard (Foto: Marcela Cardenas, www.nordnorge.com)

Oplev Svalbards hvide verden på snescooter

I kan komme vidt omkring i Svalbards hvide verden på snescootere. Sæt fart og smil på programmet, og tag f.eks. helt ud til fjorden for at opleve isbjørne. Perfekt til firmarejsen.

Image
Kør hundeslæde på Svalbard, foto af Marcela Cardenas, www.nordnorge.com

Kør hundeslæde på Svalbard

At køre hundeslæde på Svalbard er en af de største oplevelser, I kan få sommer og vinter. Og modsat slædehundene på f.eks. Grønland, er Svalbards hunde meget sociale, så I selv kan være med til at klargøre hundene og slæden.

Image
Oplev på førstehånd Laplands fortryllende nordlys med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Fire forunderlige dage i Lapland

Lapland i det nordligste Skandinavien er et eventyrligt vinterrige med aktiviteter, hvor alle kan være med. Hundeslæde, snescooter, ishotel og meget mere venter på jer. Se programforslag til fire dage i Lapland her.

Image
Oplev det fantastiske dyreliv direkte fra lodgen på Kapama River Lodge i Sydafrika

3 sikre bud på safarilodges og Big Five i Sydafrika

Safari på en grupperejse til Cape Town kan være lidt af en kabale, men Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har heldigvis stor erfaring i at få kabalen til at gå op. Få inspiration til safarilodges her.

Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Dubai

Afslut firmarejsen med et brag af en gallamiddag

Ønsker I at afslutte rejsen med et brag af en oplevelse, som alle for alvor husker? Så inviter deltagerne til gallamiddag i eventyrlige omgivelser. Se to af den slags venues her.

Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse finde hotel til jeres næste grupperejse

Amsterdam moderne og autentisk storby

Firmarejser til Amsterdam har mange fordele. Kort flyvetid, lufthavn tæt på centrum. Variereret og rigt udvalg af mødefaciliteter og spisesteder. Alt samlet ét sted.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder unikke mødefaciliteter

Amsterdams bedste venues til kongres og messer

Kombinationen af storbystemning, gode transportportforhold og masser af unikke venues, gør Amsterdam til den oplagte destination for jeres næste messe- eller kongresrejse. Få inspiration her.

Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Sydafrika

Få fornyet kreativitet i Sydafrika

Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende rejseland med mange muligheder for at lave en unik bestyrelses- eller firmarejse, der inspirerer til fornyet kreativitet og samarbejde. Og så er der ingen tidsforskel!

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.