Skip to main content
Image
Island snescooter

Det, der styrker fællesskabet

Oplevelser

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

Alle oplevelserHotellerKultur & NaturMad & DrikkeMødefaciliteterTeambuilding
Image
Hold firmaarrangementet på Sonnerupgard Gods

Top 3: Unikke ophold i Danmark

Firmarejser i Danmark er ikke alene enkelt og nemt. Det er også mere overskud til alt det vigtige, uanset om I søger teambuilding eller ro til møder, refleksion og nærvær i den skønne danske natur. Her er tre sikre bud på unikke ophold i Danmark.

Image
Oplev blokart på firmarejsen i Danmark

Ræs med blokart ved Vadehavet

At suse over Fanøs kilometerbrede sandstrand med vestenvinden i sejlet og hænderne fasttømret til rettet må være en af de mest hæsblæsende og vanedannende oplevelser, der findes i Danmark.

Image
Udsigt fra hotel The View

3 skønne hoteller på Færøerne

Uanset om I vil fejre et flot virksomhedsresultat eller planlægger en bestyrelsesrejse med ro, refleksion og storslået natur, byder Færøerne på et overraskende bredt udvalg af skønne ophold til både større og mindre grupper. Se tre af dem her.  

Image
Snescootere ved en gletsjer på Svalbard (Foto: Marcela Cardenas, www.nordnorge.com)

Oplev Svalbards hvide verden på snescooter

I kan komme vidt omkring i Svalbards hvide verden på snescootere. Sæt fart og smil på programmet, og tag f.eks. helt ud til fjorden for at opleve isbjørne. Perfekt til firmarejsen.

Image
Kør hundeslæde på Svalbard, foto af Marcela Cardenas, www.nordnorge.com

Kør hundeslæde på Svalbard

At køre hundeslæde på Svalbard er en af de største oplevelser, I kan få sommer og vinter. Og modsat slædehundene på f.eks. Grønland, er Svalbards hunde meget sociale, så I selv kan være med til at klargøre hundene og slæden.

Image
Oplev på førstehånd Laplands fortryllende nordlys med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Fire forunderlige dage i Lapland

Lapland i det nordligste Skandinavien er et eventyrligt vinterrige med aktiviteter, hvor alle kan være med. Hundeslæde, snescooter, ishotel og meget mere venter på jer. Se programforslag til fire dage i Lapland her.

Image
Oplev det fantastiske dyreliv direkte fra lodgen på Kapama River Lodge i Sydafrika

3 sikre bud på safarilodges og Big Five i Sydafrika

Safari på en grupperejse til Cape Town kan være lidt af en kabale, men Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har heldigvis stor erfaring i at få kabalen til at gå op. Få inspiration til safarilodges her.

Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Dubai

Afslut firmarejsen med et brag af en gallamiddag

Ønsker I at afslutte rejsen med et brag af en oplevelse, som alle for alvor husker? Så inviter deltagerne til gallamiddag i eventyrlige omgivelser. Se to af den slags venues her.

”I forbindelse med gennemførsel af et større kundearrangement i efteråret til Tyskland var Nyhavn Rejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. Nyhavn Rejser er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet. Vi har været meget tilfredse med hele arrangementet samt det gode samarbejde.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

40 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.