Skip to main content
Image
Opdag den laplandske snelandskab via hundeslædetur med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Om os

Tina Wilsborg Sørensen

Erfaring, viden og kreativitet

Når Tina arrangerer kongres- og incentive-rejser eller andre typer af grupperejser, trækker hun på sine 30 års erfaring fra branchen og henter inspiration fra studieture, som oftest indeholder aktive oplevelser i naturen. Tina oplever nemlig med alle sanser, og det har hun gjort i store dele af verden. En af de grupperejser, der blandt andet har gjort indtryk, er turen til Lapland:

”Laplands store vidder med frosne søer, knirkende sne og langrendsløjper i skovene er som skabt til vilde teambuilding-oplevelser. Da vi ankom, fik vi udleveret heldragter og kæmpeluffer - i de rigtige størrelser. Så var det ellers ud over stepperne først på snescoottere og senere på hundeslæder. Frokosten nød vi på en restauant hugget i is med shots on the side, naturligvis af isglas.

De modige tog et hurtigt dyp i en iskold sø efterfulgt af saunabesøg. Og så var vi ude at fiske, hvor vi selv hakkede hul i isen og sad klar med fiskesnoren. Men når 40 kvinder er i gang med at hakke og snakke, skræmmer det fiskene, så vi måtte gå tomhændende derfra!".

Image
Tina Wilsborg Sørensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Tina

Ring til Tina og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 33

Om Tina

  • Project Manager
  • Ansat i Nyhavn Erhverv siden 2005
  • Over 30 års erfaring fra rejsebranchen

Nogle af mine favoritter

Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangere en firmarejse til Nice

Nice

Nice er palmepyntede strandpromenader, et fantastisk natteliv og trendy restauranter. Byen er unik og har alt, hvad I kan ønske på en erhvervs- eller grupperejse. Få inspiration til rejsen her.

Image
Oplev Lissabon med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Lissabon

Lissabon er et kanon rejsemål for erhvervs- eller grupperejser. Masser af aktiviteter, professionelle konferencevenues, skonnertsejlads på Atlanterhavet, jeepsafari i bjergene og meget mere.