Skip to main content
Image
Storslået natur i Kruger Nationalpark på Bongani Mountain Lodge i Sydafrika
Project Coordinator

Tina Munk

Globetrotter med blik for detaljen

Tina har mere end 25 års erfaring i rejsebranchen og har rejst rigtig meget i store dele af verden – lige som hun har været omkring de fleste af branchens facetter – fra produktion og salg af rejser (B2B og B2C) til allotmentstyring, indkøb og booking. 

Hun er en struktureret og detaljeorienteret projektkoordinator, som er drevet af at sikre, at jeres rejse forløber som den skal.

”Jeg har arbejdet med mange led og trin i rejsebranchen - og det hjælper mig bl.a. til at visualisere og kvalitetssikre jeres firmarejse, så den passer til netop jeres firma og ønsker.”.

Tina har et særlig godt blik for de potentielle faldgruber, oversete muligheder og små detaljer, der kan være med til at løfte jeres firmarejse til en endnu bedre og mere ekstraordinær oplevelse. Derudover har hun uvurderlig ekspertise i flere regioner og rejseformer, som f.eks. safari - for ikke at nævne de sydafrikanske vingårde omkring Cape Town – der ligger hendes hjerte særlig nær. 

Tina har selv boet i Sydafrika og rejst i det meste af det sydlige Afrika, og det er altid den del af verden, der kalder. Igen og igen. Alligevel er det faktisk på den anden side af kloden, på Bali, at hun har ”sit andet hjem”. Men det er en helt anden historie. 

Image
Tina Munk, Projekt Coordinator i Nyhavn Erhvervs- og Gruppperejser

Ring til Tina Munk

Ring til Tina og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 53

Nogle af mine favoritter

Image
Oplev det fantastiske dyreliv direkte fra lodgen på Kapama River Lodge i Sydafrika

3 sikre bud på safarilodges og Big Five i Sydafrika

Safari på en grupperejse til Cape Town kan være lidt af en kabale, men Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har heldigvis stor erfaring i at få kabalen til at gå op. Få inspiration til safarilodges her.

Image
Oplev Cape Town i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Cape Town

Tag på skræddersyet grupperejse til Cape Town med unikke events og udflugter. I har adgang til alle de kendte attraktioner. Vi har alle de ukendte og overraskende måder at gøre det på.

Image
Oplev Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Barcelona

Barcelona har et skønt klima, og pulsen banker dagen lang på gader og stræder og i butikker, restauranter og cafeer. Oplev en kombination af storby og strand.