Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser - hjælper med den næste firmarejse
Project Manager

Sanne Fonager

Den bedste PA i rejsebranchen

Sanne brænder især for den kreative proces, hvor en masse enkelt-elementer skal gå op i en højere enhed, og hvor de små detaljer gør den store forskel. Ligesom vores øvrige projektledere er Sanne med jer i hele processen, og rejser også gerne med jer ud i planlægningsfasen for at se på forholdene:

”Jeg havde eksempelvis en kunde med på en tredages inspektionsrejse i Dubai for at se på mulighederne til en incentive-rejse, der matchede deres behov. Vi besøgte ti forskellige hoteller, så på møde-venues samt en række restauranter, og jeg introducerede dem til de forskellige teambuilding-muligheder, Dubai byder på. Vi kørte eksempelvis firehjulstrækker i ørkenen – også kaldet ’dunebashing’. Lidt af luften lukkes ud af dækkene, og så er det ellers op og ned ad sandbankerne ligesom i en rutsjebane. Det er den slags oplevelser, der ryster deltagerne godt sammen og giver dem noget at tale om i lang tid hjemme på kontoret. 

Efter strabadserne og en masse grin nød vi en drink i solnedgangen og fortsatte til middagen, der blev serveret midt ude i ørkenen. Dér sad vi på puder ved lave borde og spiste arabisk mad under en stjernespækket nattehimlen. Underholdningen bestod af lokale musikere, der spillede på strengeinstrumenter og en ildpuster, der præsenterede et lille show dér, midt ude i ørkenen.

Kunden var helt enig i, at destinationen var perfekt til en incentiverejser, hvor det jo handler om at styrke motivationen, inspirere til udvikling og skabe en fællesskabsfølelse.”

Image
Sanne Fonager, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Sanne

Ring til Sanne og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 31

Om Sanne

  • Project Manager
  • Ansat i Nyhavn Erhverv siden 2012
  • Over 30 års erfaring fra rejsebranchen

Nogle af mine favoritter

Image
Oplev Marrakech med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Marrakech

Tag på gruppe- eller erhvervsrejse til Marokkos tidligere hovedstad Marrakech. Glæd jer til luksushotel i Marrakech, Berber-middag i bedintelte i Borj Bladi, 4-hjulstrækker i Atlasbjergene og meget mere. 

Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangere en firmarejse til Nice

Nice

Nice er palmepyntede strandpromenader, et fantastisk natteliv og trendy restauranter. Byen er unik og har alt, hvad I kan ønske på en erhvervs- eller grupperejse. Få inspiration til rejsen her.