Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse arrangerer firmarejser, events og oplevelser i Barcelona
Office Assistent

Marie Konradsen

Studentermedarbejder og problemknuser

Marie er i færd med at uddanne sig i Leisure Management og var praktikant i Nyhavn Rejser i efteråret 2021. Herefter er hun fortsat i afdelingen som studentermedarbejder. Hun har syv års erfaring i servicebranchen og sætter altid en ære i at levere service af høj kvalitet. 

”Jeg håber at få så meget erfaring med mig som overhovedet muligt, ikke mindst ved at løse en bred vifte af opgaver og støtte mine kollegaer med dagens prioriteter. Det gælder både de planmæssige og dem, som opstår pludseligt.” 
Marie har også rejst gennem flere år og leder altid efter steder og aktiviteter, som i hendes øjne har sjæl og karakter. 

”Derfor er jeg blandt andet endt med at spise morgenmad hos en familie bosat på toppen af et bjerg på Bali - med solopgangen som bagtæppe. Den slags oplevelser går sjældent i glemmebogen.”.

Image
Marie Konradsen, Project Coordinator hos Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Marie

Ring til Marie og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 26

Om Marie

  • En del af Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser siden 2021
  • Er pt. i gang med en professionsbachelor i Leisure Management

Nogle af mine favoritter

Image
Skattejagt på vandcykel i Amsterdam - det, og mange andre oplevelser, arrangeres af Nyhavn Erhverv

Amsterdam

Amsterdam er en dynamisk by med et inspirerende miks af klassisk kunst og nytænkende design. Amsterdam er velegnet til incentive- såvel som konferencerejser. Byen har flere store kongres- og messecentre og alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer.

Image
Nyhavn Erhvervs- og grupperejser arrangerer firmarejser, konferencer og spændende oplevelser i London

London

London er en by i forandring. Byen ændrer konstant ansigt, når traditioner og nytænkning mødes – og ligegyldig hvor ofte I besøger Storbritanniens hovedstad, er der altid noget nyt at opleve.