Skip to main content
Image
Sø omgivet af skov og bjerge i Østrig
Project Coordinator

Line Skrøder

Jeres tovholder med det store overblik

Line har mange års erfaring med projektstyring og er den fødte tovholder, som går til alle projekter med lige dele overblik og sans for, hvad der er vigtigt for at komme bedst i mål med netop jeres grupperejse.  
Hun er blandt andet ansvarlig for vores online registreringssystem, og koordinere tilmeldinger, ændringer og kommunikation til hvert enkelt arrangement, hvad enten der er tale om store eller mindre rejsegrupper. 

”Registreringssystemet samler alt det praktiske ét sted – fra mødetider og arrangementer, til ændringer i hvor mange der spiser med om aftenen, og eventuelle forsinkelser ifm. et event. På den måde har I altid overblikket, og I er altid sikret en stærk kommunikation, så I kan bruge jeres tid på det essentielle.”   
Line har selv rejst vidt og bredt – både privat og med arbejde – og har ikke mindst et godt kendskab til mange af Europas metropoler, ikke mindst Amsterdam, Paris og Rom. 
Derudover har USA været et yndet rejsemål gennem mange år, hvor det bl.a. er blevet til mange kør selv-ferier i Californien, Nevada, Utah - og på Hawaii. 

”Jeg er særlig glad for nationalparkerne i USA, som byder på helt enestående naturoplevelser og stemninger, du ikke finder andre steder.” 

Image
Line Skrøder, Projekt koordinator Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Line Skrøder

Ring til Line og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 33

Om Line

  • Project Coordinator 
  • Ansat i Nyhavn Rejser siden 2021
  • Over 12 års erfaring med projektstyring
     

Nogle af mine favoritter

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er ekspert i firmarejser & bestyrelsesrejser til Cannes i Frankrig

Cannes

Cannes i Sydfrankrig er velegnet til incentive- og konferencerejser. Her er store kongres- og messecentre samt alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer til en rejse.

Image
Grønlands nationaldragt

Grønland

Hvis I er på udkig efter en destination, som de færreste har oplevet - og som alle vil tale om, længe efter I er kommet hjem - så skal I til Grønland! Et eventyr uden lige venter. Se bare her.