Skip to main content
Image
Tag til Sydafrika og hold møde - kontakt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
Project Manager

Jens Christian Jensen

Jeres virksomheds forlængede arm

Jens Christian har bl.a. fingeren på pulsen, når større grupper, interne strategimøder, konferencer og kongresser skal arrangeres og afvikles. De helt store grupper ledsager han altid for at varetage den løbende kommunikation og koordination med leverandørerne. Med 35 års erfaring fra rejsebranchen har han næsten oplevet hele verden, og han deler altid ud af egne oplevelser og historier som inspiration til jeres næste rejse. Måske turen skal gå til Malaysia?

”Malaysias hovedstad Kuala Lumpur har hele pakken! Super gode hoteller til fornuftige priser, topklasse konference-faciliteter, teambuilding-aktiviteter og meget mere. En af mine favoritoplevelser er kokkeskole! Jeg har nemlig en svaghed for det asiatiske køkken, der byder på en overvældende kulinarisk mangfoldighed, man aldrig rigtig bliver færdig med.

Alle deltagerne starter med at gå på opdagelse i Kuala Lumpurs gader og stræder, hvis street food vitterligt lokker med en verden af eksotiske og mystiske dufte. På markedet finder deltagerne selv ingredienserne på listen – måske skrevet på malaysisk som en ekstra udfordring. Tilbage i køkkenet er deltagerne sammen i hold om at skabe en skøn middag. Madoplevelser og fornøjelsen ved at lave mad sammen skaber nogle helt specielle bånd mellem dem, der er med på turen, og jeg må da indrømme, at jeg efterhånden har opbygget nære relationer til flere af vores tilbagevendende kunder.”

Image
Jens Christian Jensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Jens Christian

Ring til Jens Christian og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 34

Om Jens Christian

  • Project Manager
  • Ansat i Nyhavn Erhverv siden 2005
  • Over 35 års erfaring fra rejsebranchen

Nogle af mine favoritter

Image
Oplev Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Barcelona

Barcelona har et skønt klima, og pulsen banker dagen lang på gader og stræder og i butikker, restauranter og cafeer. Oplev en kombination af storby og strand.

Image
Oplev Wien med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Wien

Wien sprudler og er et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser og historiske bygninger. På en spadseretur i bykernen afsløres det hurtigt, at Wien er en af de smukkest hovedstæder i Europa.