Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer rejser og oplevelser i New York
Head of Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ida Løfberg

Ambitiøs og fokuseret på jeres udbytte

Ida har det overordnede ansvar for at udvikle Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser. Hun udnytter sin mangeårige erfaring med ledelse, markedsføring og forretningsudvikling fra mediebranchen og nu rejsebranchen til at opspore relevante netværk, indgå nye partnerskaber og sørge for, at vi hele tiden udvikler os med markedet til fordel for vores kunder.

”Jeg var af sted på en seks-dages netværksrejse til San Francisco med 17 virksomhedsledere fra det danske erhvervsliv med det formål, at vi skulle lære hinanden bedre at kende fagligt og socialt. Rejseprogrammet var spækket med aktiviteter, virksomhedsbesøg og faglige indlæg.

Vi besøgte eksempelvis den dansk startede virksomhed, Vivino, og det var helt tydeligt, at alle fik inspiration til, hvordan man kan videreudvikle processer, kunderelationer og tænke mere i digitale baner derhjemme. Vi var også til en privat vinsmagning i Napa Valley hos en anerkendt producent, men højdepunktet var en ishockeykamp i NHL ligaen, hvor vi så det lokale team San Jose Sharks spille. Så var der for alvor løsnet op, og det er et godt eksempel på udbyttet af en netværksrejse – for selv om det først og fremmest handler om fagligheden, så handler det også om at styrke relationerne internt.

Når man har stået og heppet sammen i en ishockeyhal eller nydt god vin sammen på en vingård, så er grundstenene for et nyt, stærkt samarbejde virkelig lagt. Det er nemlig meget nemmere at ringe til hinanden og være på bølgelængde, når man har rejst sammen, kender hinanden og har fået store fælles oplevelser.”

Image
Ida Løfberg, Head of Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Ida

Ring til Ida og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 27

Om Ida

  • Head of Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Ansat i Nyhavn Erhverv siden 2018
  • 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og salg

Nogle af mine favoritter

Image
Oplev New York med Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser

New York

Hvad har New York? Alt! New York er en af verdens største attraktioner. Ja, New York er størst med stort set alt: Over 350 teatre, 25.000 restauranter, 100 skyskrabere, verdens største museer og smukke parker.

Image
Besøg Brandenburger Tor i Berlin med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Berlin

En af Europas mest kosmopolitiske og dynamiske metropoler. Berlin er byen, der aldrig sover, og den kan opleves året rundt. Byen indbyder til et væld af arrangementer og aktiviteter - lige efter jeres behov.