Skip to main content
Image
Besøg Jökulsárlón - Islands største og måske mest kendte gletsjerø - med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
Project Manager

Birgitte Christensen

Kender det unikke og detaljens mester

Birgitte er blandt andet ekspert i at skræddersy grupperejser, firmature og bestyrelsesrejser med faglighed og ekstraordinære oplevelser i centrum. Hun har massiv erfaring fra rejsebranchen og kan fortælle vidt og bredt om forskellige typer af rejser og destinationer, som kan matche netop jeres behov. Ofte er det endda oplevelser, som I ikke selv kommer på, men som sikrer, at jeres investering bliver en succes.

Birgitte har især en forkærlighed for Island, fordi det om noget er en destination, der byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Væk fra den slagne turistvej:

”Jeg har været på grupperejser og inspektionsture med kunder på Island mange gange. Kombinationen af rå, storslået natur med varme kilder, majestætiske bjerge, åbne vidder og kæmpe vandfald over for det moderne byliv i hovedstaden Reykjavik gør nemlig destinationen perfekt til rejser med oplevelser, der skal overraske deltagerne.

Det handler om at finde og vælge de oplevelser, som I ellers ikke lige kan få. I stedet for at køre bus gennem naturen, skal I eksempelvis køre off road i Super Jeeps, der bringer jer helt i nærkontakt med naturen. Intenst, smukt, hamrende sjovt og på alle måder en oplevelser, der overrasker og giver noget at tale om, længe efter I er kommet hjem i de vante omgivelser. Turen er også perfekt til teambuilding, da der kan sidde 7 til 14 personer i hver Super Jeep, og de mange stop undervejs er oplagt til opgaveløsning, der kan styrke fællesskabet.”

Image
Birgitte Christensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Birgitte

Ring til Birgitte og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 52

Om Birgitte

  • Project Manager
  • Ansat i Nyhavn Erhverv siden 2006
  • Over 30 års erfaring fra rejsebranchen

Nogle af mine favoritter

Image
Teambulding og oplevelser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Sådan får I det optimale udbytte af incentiverejsen

Tina og Birgitte har til sammen over 60 års erfaring med at arrangere incentive-rejser for små og store virksomheder. Her løfter de sløret for, hvordan I sikrer, at jeres rejse bliver en succes, og hvordan I som virksomhed får størst mulig gavn af jeres investering.

Image
Nyd det rige dyreliv på Island, bl.a. lundeslægten af fugle.

Island

Erhvervs- og grupperejser til Island åbner døren til et magisk eventyr. Her er forunderlig natur, verdens lækreste lille hovedstad og en mangfoldighed af aktiviteter på alle niveauer.