Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer

Erfaring, passion og skræddersyede rejser

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser giver jer det bedste, verden har at byde på. Vi har de dygtigste projektledere, der skræddersyer jeres rejse fra start til slut. Og rejser gerne med jer ud i verden. Det er jeres garanti for en tryg og udbytterig rejse.

Sådan hjælper vi jer bedst muligt

Vi skræddersyer rejsen ud fra en tæt dialog med jer. Standardløsninger står ikke på menuen; vi tilbyder håndplukkede hoteller og overraskende mødefaciliteter. Og udfordrer jer også gerne på rejsens indhold ved at komme med inspiration og forslag til destinationer og aktiviteter, I måske ikke selv har tænkt på. Resultatet er et udførligt program og styr på logistikken, så I kan fokusere på formålet med rejsen, hvad enten det er fagligt, socialt eller begge dele. 

Alt kan lade sig gøre inden for de rammer, som jeres mål og budget giver. Står I overfor en større rejse, tilbyder vi ligeledes at foretage en ekspeditionstur til destinationen for at se på forholdene med jer, inden den rigtige rejse afvikles.

Jeres succes er vores succes

Jeres rejse og arrangement er vigtigt for jer. Det giver sig selv. Vores mål er, at jeres arrangement er præcis, som I drømte om og så godt, at deltagerne vil gøre alt for også at komme med næste gang. Øget salg. Motiverede medarbejdere. Glade kunder, der kommer igen.

Vi tager jeres ønsker og rejsedrømme alvorligt og gør alt, hvad vi kan for at give jer det bedste. Vi er først tilfredse, når I er tilfredse.

Hvorfor Nyhavn Erhverv?

  • +25 års erfaring med firmarejser i hele verden
  • Over 140 firmarejser om året med 10-1.500 deltagere pr. rejse
  • De bedste skræddersyede løsninger til jer
  • Mødefaciliteter som I ønsker dem
  • Unikke oplevelser, der giver værdi - nu og senere
  • Vi følger jer på hele rejsen - også hvis det går galt

Grupperejser til hele verden

Se videoen om alt det Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser kan tilbyde jeres firma. Vi har over 25 års erfaring og arrangerer over 140 grupperejser om året. Det er jeres sikkerhed for en succesfuld og udbytterig rejse.

Kvalitet på alle parametre

Vi sælger ikke noget, vi ikke kan stå inde for. I får kvalitet på alle parametre. Fra det lille interne møde til symposiet med tusindvis af deltagere. Fra konferencen i Danmark til kongressen i Denver. Fra rejsen med faglige besøg til rejsen fyldt med kreativitet. Fra kick-off møde og fest til de helt store temafyldte events.

Vi har prøvet det hele før, mange gange, så fortæl os om jeres ønsker, så gør vi alt for at realisere dem.

Sikkerhed – også hvis uheldet er ude

Vi har styr på detaljerne og holder øje med deadlines og betingelser. Vi lægger et præcist budget og følger det. Vi ledsager de store grupper og varetager den løbende kommunikation og koordination med leverandørerne. Vi er altså med jer hele vejen, også hvis uheldet er ude og natur viser sig fra den barske side, eller hvis flyet forhindres af strejker, teknik eller lignende.

Næse for det bedste

Det er ingen hemmelighed, at vi går efter guldet, når vi udvælger destinationer og sammensætter rejseprogrammer. En rejse kan skabe grundlag for jeres videre succes, så udbyttet skal kunne stå mål med investeringen. Det tør vi godt love, det gør hos os!

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er rejsearrangør for F.C. København

Vi er officiel rejsepartner for F.C. København

Vi er stolte af at være officiel rejsepartner for F.C. København. Der ligger mange forberedelser bag, når FCK rejser ud for at deltage i kvalifikationsrunderne til Champions League og Europa League.

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!
”Vi har brugt Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser ved flere lejligheder i forbindelse med kunderejser og studieture til udlandet, og der er altid styr på arrangementet samt tæt opfølgning undervejs i forberedelserne. De kommer med gode og gennemarbejdede forslag inden for en given budgetramme med udspecificering af de enkelte hovedposter, så det er let at præsentere for beslutningstageren. Endeligt har de også gode samarbejdspartnere på destinationen, så man er i trygge hænder lige fra afrejse til hjemkomst. Jeg vil klart anbefale Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser. De er kompetente og tillidsvækkende til fornuftige priser”.
Tina Sjælland
Flügger

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

40 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.