Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer

Destinationer

Vi dækker hele verden

Få her inspiration til, hvor jeres næste erhvervs- eller grupperejse skal gå hen. Kontakt os for flere forslag til alt fra destination til oplevelser og hoteller, der matcher netop jeres behov og ønsker.

Sortering: Anbefalet Alfabetisk
Image
Skattejagt på vandcykel i Amsterdam - det, og mange andre oplevelser, arrangeres af Nyhavn Erhverv

Amsterdam

Amsterdam er en dynamisk by med et inspirerende miks af klassisk kunst og nytænkende design. Amsterdam er velegnet til incentive- såvel som konferencerejser. Byen har flere store kongres- og messecentre og alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer.

Image
Oplev Bangkok med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Bangkok

Bangkok lokker med et totalt sceneskift fra hverdagen og er perfekt til en lang weekend på incentiverejse eller kick off.

Image
Oplev Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Barcelona

Barcelona har et skønt klima, og pulsen banker dagen lang på gader og stræder og i butikker, restauranter og cafeer. Oplev en kombination af storby og strand.

Image
Oplev Belfast med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Belfast

Krydr rejsens program med en eller to dages besøg i Nordirlands hovedstad. Belfast rummer store kulturforskelle og en dramatisk historie, som I både oplever i gadebilledet og på det imponerende Titanic-museum.

Image
Besøg Brandenburger Tor i Berlin med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Berlin

En af Europas mest kosmopolitiske og dynamiske metropoler. Berlin er byen, der aldrig sover, og den kan opleves året rundt. Byen indbyder til et væld af arrangementer og aktiviteter - lige efter jeres behov.

Image
Oplev Budapest med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Budapest

Oplev Budapest på en arrangeret grupperejse med mulighed for sjove og spændende aktiviteter. Ungarns hovedstad er en moderne by fyldt med historiske bygninger, trendy caféer, kurbade og shopping.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er ekspert i firmarejser & bestyrelsesrejser til Cannes i Frankrig

Cannes

Cannes i Sydfrankrig er velegnet til incentive- og konferencerejser. Her er store kongres- og messecentre samt alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer til en rejse.

Image
Oplev Cape Town i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Cape Town

Tag på skræddersyet grupperejse til Cape Town med unikke events og udflugter. I har adgang til alle de kendte attraktioner. Vi har alle de ukendte og overraskende måder at gøre det på.

”Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har planlagt og gennemført en grupperejse for os til Italien. De har været meget opmærksomme og professionelle i deres arbejde med os. Det var en rigtig god oplevelse, og vi vil helt sikker overveje Nyhavn Erhverv til mulige rejser i fremtiden”
Glenn Elmbæk
Partner hos Arkitema Architects

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.