Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer

Destinationer

Vi dækker hele verden

Få her inspiration til, hvor jeres næste erhvervs- eller grupperejse skal gå hen. Kontakt os for flere forslag til alt fra destination til oplevelser og hoteller, der matcher netop jeres behov og ønsker.

Sortering: Anbefalet Alfabetisk
Image
Oplev Bangkok med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Bangkok

Bangkok lokker med et totalt sceneskift fra hverdagen og er perfekt til en lang weekend på incentiverejse eller kick off.

Image
Oplev Cape Town i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Cape Town

Tag på skræddersyet grupperejse til Cape Town med unikke events og udflugter. I har adgang til alle de kendte attraktioner. Vi har alle de ukendte og overraskende måder at gøre det på.

Image
Oplev New York med Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser

New York

Hvad har New York? Alt! New York er en af verdens største attraktioner. Ja, New York er størst med stort set alt: Over 350 teatre, 25.000 restauranter, 100 skyskrabere, verdens største museer og smukke parker.

Image
Oplev Marrakech med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Marrakech

Tag på gruppe- eller erhvervsrejse til Marokkos tidligere hovedstad Marrakech. Glæd jer til luksushotel i Marrakech, Berber-middag i bedintelte i Borj Bladi, 4-hjulstrækker i Atlasbjergene og meget mere. 

Image
Oplev Tokyo og Mount Fiji på en firmarejse til Japan

Japan

En erhvervs- og grupperejse til Japan åbner døren til en tidløs oplevelse, hvor en sansefuld natur og enestående, traditionel kultur møder en hypermoderne verden af pulserende storbyer og højteknologiske visioner. Og fik vi nævnt maden?

Image
Dubai skyline ved Dubai Marina

Dubai

Dubai er dristig, drømmende, vild og visionær som få andre storbyer i verden. Tag på erhvervs- og grupperejse til Expo 2020 Dubai, hvor den glamourøse og funklende millionby åbner døren til fremtidens teknologi og vækst med ”verdens største show”.

”Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har planlagt og gennemført en grupperejse for os til Italien. De har været meget opmærksomme og professionelle i deres arbejde med os. Det var en rigtig god oplevelse, og vi vil helt sikker overveje Nyhavn Erhverv til mulige rejser i fremtiden”
Glenn Elmbæk
Partner hos Arkitema Architects

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.