Skip to main content
Image
Oplev Wien med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kulturel storby med masser af kant

Firmatur til Wien

Wien sprudler og er et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser og historiske bygninger. Det er da heller ikke overraskende, at Wiens centrum og slottet Schönbrunn er på UNESCOs liste over verdensarv.

 • Image
  Besøg det berømte Belvedere Palads fra barokken med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejse.
 • Image
  Oplev Wien med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyd udsigten over Wien fra pariserhjulet i forlystelsesparken Prater med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Om Wien

Wien ligger på bredden af Donaufloden som et sprudlende overflødighedshorn af kulturelle oplevelser.

Tag på en spadseretur gennem bykernen eller hop af og på sporvognene på Wiens Ringgade og lad jer overvælde af byens smukke historiske bygninger.

Se jagtslottet Schönbrunn, barokslottet Belvedere tæt på centrum med den imponerende udsigt over byen eller besøg det tidligere kejserlige hovedresidens, Hofburg. Østrigs forbundspræsident har i dag kontor på Hofburg, og den Spanske Rideskole med de hvide Lippizzanerheste er en del af Hofburgkomplekset.

Gå i fodsporene på Sissi og kejser Franz Josef langs Ring Boulevards med dens overdådige arkitektur, stop for en kop kaffe og en Sachertorte på det berømte konditori Demels eller smag udsøgte østrigske retter med et glas Heurigen.

Skal der sjov og underholdning på programmet, er forlystelsesparken Prater en unik oplevelse for unge og gamle.

Musik hænger uløseligt sammen med den østrigske hovedstad, og verdenskendte komponister som Mozart, Beethoven, Brahms, Strauss, Liszt, Haydn og Schubert har kreeret værker, der har gjort Wien til musikkens by.

Kig indenfor i Mozarts hjem bag domkirken Stephansdom i Domgasse, hvor den berømte komponist boede fra 1784-1787 i en fireværelses lejlighed og bl.a. komponerede Figaros bryllup.

Efter en middag på en af byens fashionable restauranter og måske en aften i operaen eller koncertsalen, kan I kaste jer ud i byens levende natteliv og møde de lokale på pubber, barer og klubber!

Wien er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Hvorfor Wien

 • Musikkens verdenshovedstad
 • Fuld af pulserende kreativitet
 • Prægtige bygninger og enorme kunstsamlinger
 • Kejserlig overdådighed
 • Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker

Vejret i Kulturel storby med masser af kant

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
3
Feb
5
Mar
10
Apr
15
Maj
21
Jun
23
Jul
26
Aug
25
Sep
20
Okt
14
Nov
8
Dec
4

Logistik

 • Flyvetid: Cirka 2 timer
 • Direkte afgang fra CPH: Ja
 • Tidsforskel: 0 timer
 • Tid til centrum: 30-35 minutter
 • Valuta: Euro
 • Sprog: Østrisk
 • Image
  Oplev Wien med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Få ting kan ryste en gruppe sammen som aktiviteter ud i naturen, som f.eks. en kanotur i Burgenland med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Oplev smukke Burgenland på en erhvervs- eller grupperejse med Nyhavn Erhverv

Andre steder og aktiviteter

Image
Neusiedl-søen i Burgenland, Østrig

Vin, kanoer og cykler i Burgenland

Rammerne for denne grupperejse til Østrig er charmerende byer, uendelige vinmarker og vidunderlig natur i Burgenland. I er langt ude på landet og alligevel kun en halv time fra lufthavnen i Wien. Kombiner med en byrundtur i Mozarts by.

Image
Aftenarrangement i Edinburgh - kilt påkrævet. Bestil teambuilding- eller incentiverejsen hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Boost fællesskabet i jeres bestyrelse med disse 7 uforglemmelige oplevelser

Gode bestyrelser kender hinanden lige så godt, som de kender deres virksomhed. Men det er ikke nemt at tage sig tid til socialt samvær, når der er en lang agenda, der venter. Velvalgte aktiviteter på bestyrelsesrejsen styrker samarbejdet og giver frisk energi, når mødelokalet atter kalder. 

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.