Skip to main content
Image
Lad Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangere en firmarejse til Nice

Firmatur til Nice

Strande, natteliv og restauranter i Sydfrankrig

Nice er palmepyntede strandpromenader, et fantastisk natteliv og trendy restauranter. Byen er unik og har alt, hvad I kan ønske på en erhvervs- eller grupperejse. Få inspiration til rejsen her.

 • Image
  Kør i klassisk sportsbil ved Rivieraen - en oplevelse der bookes hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  I Nice gamle by med Nyhavns Erhvervs- og Grupperejser

Firmarejse til Nice

Den franske Rivieras ”Grande Dame”, som Nice også kaldes, ligger mageligt henslængt ved vandet og nyder det behagelige sydfranske klima. Den gamle bydel læner sig op ad bjergsiden Colline du Château og lokker turisterne med sin autententiske sydfranske stemning.

Nice er Frankrigs 5. største by og den mest besøgte kun overgået af Paris. Med sin kombination af afslappet ferieidyl, havne- og badeby og eksklusiv afslapning, er det et yndet firmarejsemål.

I Nice behøver man ikke skynde sig. Nyd livet og start med en aperitif eller en kop kaffe under kastanjetræerne på en af byens hyggelige pladser og torve. Hop i bølgen blå fra den stenede strand, der ligger langs strandpromenaden, Proménade des Anglais, ud til havet i Englebugten.

Den bedste udsigt over den gamle bys røde tegltage og Middelhavets glitrende hav får I fra Le Château, som ikke længere er et slot men en park og et plateau. I kommer derop via en lang gåtur, men værker fødderne, så tag elevatoren på jeres firmatur.

Nice har alt det bedste fra det sydfranske køkkens herligheder. Fiskerestauranter er i overtal, og er I inkarnerede fiskespisere, så prøv den berømte og berygtede fiskesuppe, Bouillabaisse, som man indtager iført et kulørt forklæde.

Berømte malere har levet og boet i Nice og er blevet inspireret af Provences magiske lys og farvepalet. Søg skygge i kunstens verden i de hedeste middagstimer med et besøg på Musée Matisse, Musée Chagall eller Musée Masséna med tilbageskuende kunst fra den fascinerende Belle Epoque.

Sydfrankrig er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Overvej også en firmarejse til Sydfrankrig, der har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Hvorfor Nice?

 • Fantastiske naturoplevelser
 • Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker
 • Dejligt klima med masser af solskinstimer
 • Charmerende landsbyer, luksushoteller og palmestrande
 • Oplevelser, aktiviteter og teambuilding

Vejret i Strande, natteliv og restauranter i Sydfrankrig

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
13
Feb
13
Mar
15
Apr
17
Maj
20
Jun
23
Jul
26
Aug
27
Sep
24
Okt
18
Nov
12
Dec
6

Logistik

 • Flyvetid: Knap 2,5 time
 • Direkte afgang fra CPH: Ja 
 • Tidsforskel: -
 • Tid til centrum: 20-30 minutter
 • Valuta: Euro
 • Sprog: Fransk
 • Image
  Tag med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser og få unikke oplevelser i Nice i Sydfrankrig
 • Image
  Tag med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til fantastiske Nice i Sydfrankrig
 • Image
  Kør i klassisk sportsbil ved Rivieraen i Frankrig - en oplevelse der bookes hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Det skal I opleve

Image
Kør i klassisk sportsbil ved Rivieraen i Frankrig - en oplevelse der bookes hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Oplev Sydfrankrigs Riviera fra en klassisk sportsbil

Rejs til Nice og Cannes i Sydfrankrig og nyd en køretur langs Rivieraen. Placer solbrillerne solidt på næsen og læn jer tilbage, mens I konkurrerer om at komme først og løse udfordringer undervejs.

Image
Få sportslige aktiviteter i Sydfrankrig på jeres firmarejse arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Actioneventyr i Sydfrankrigs bjerge

Hvem kommer først? Hvem er modigst? Hvem fører an? Udfordr hinanden, og ryk jeres grænser med en dag i sammenholdets, konkurrencens og begejstringens tegn i Sydfrankrigs bjerge.

Andre steder og aktiviteter

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er ekspert i firmarejser & bestyrelsesrejser til Cannes i Frankrig

Cannes

Cannes i Sydfrankrig er velegnet til incentive- og konferencerejser. Her er store kongres- og messecentre samt alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer til en rejse.

Image
Oplev byernes by Paris på en firmarejse arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Paris

Paris kaldes byernes by – og det med rette. Paris en af verdens førende forretnings- og kulturcentre og dens indflydelse på mode, kunst og teater afspejles i hele verden. Paris er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

40 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.