Skip to main content
Image
Oplev New York med Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser
New York

Nye oplevelser omkring hvert gadehjørne i USA

Hvad har New York? Alt! New York er en af verdens største attraktioner. Ja, New York er størst med stort set alt: Over 350 teatre, 25.000 restauranter, 100 skyskrabere, verdens største museer og smukke parker.

 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer rejser og oplevelser i New York
 • Image
  Oplev New York med kollagerne - lad Nyhavn Erhverv arrangere ophold og oplevelser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer rejser og oplevelser i New York

Om New york

New York er en fest! Et overdådigt tagselvbord af oplevelser, gadeliv og fænomenale udsigter.  Der er noget at foretage sig på alle tider af døgnet i byen, der aldrig sover, men man kommer til gengæld ikke selv sovende til alle herlighederne!

Kridt skoene og sæt tænderne i The Big Apple!

Førstegangsbesøgende skal selvfølgelig opleve Manhattan-klassikerne: Frihedsgudinden, Empire State Building, Museum of Modern Art, Ground Zero, Times Square og teater- og musical-mekkaet Broadway.

Er der tid nok, kan I lægge vejen forbi FN-bygningen, Rockefeller Center, Wall Street, Fifth Avenue og det historiske område South Street Seaport, hvor de første immigranter slog sig ned.

Hver New Yorker-bydel har sin egen stemning og særkende, og man skal ikke gå mange hundrede meter, før indtryk og omgivelser straks skifter karakter.

Gå gennem de livlige Little Italy og Chinatown, tag en slentretur i Bohemedistriktet Greenwich Village, eller the Village, som de lokale siger, der stadig forbliver manges favorit, selv om det er knap så kunstnerisk og alternativt som tidligere. Trendy Soho og kreative Tribeca lokker med gallerier, boutiques og smarte restauranter, og I kan også stille sulten i det indendørs madmarked under Grand Central Station i midtbyen, der huser vores egen Claus Meyers madmarked.

Spadser over ikoniske Brooklyn Bridge til Brooklyn og nyd Manhattans skyline fra en bænk ved Hudsonfloden i bedste Woody Allen-stil.

På Manhattan-siden ikke så langt fra broen ligger det økonomiske centrum Financial District med New York Stock Exchange og Wall Street. Et par gader længere henne ligger 9/11 Memorial Park med Ground Zero Museum, der minder de omkomne under terrorangrebet i 2001.

Dér hvor tvillingetårnene stod, ligger nu One World Trade Center, og vil I se byen fra 500 meters højde, så tag elevatoren op til toppen og nyd den fabelagtige udsigt over Manhattan.

Hvorfor New York

 • Shopping New York style
 • Skyskrabere og skylines på Manhattan
 • Musicals og teater på Broadway
 • Mulighedernes by – også for jeres rejse
 • Et væld af oplevelser - lige fra cykeltur i Central Park til Brooklyns seværdigheder

Vejret i New York

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
3
Feb
4
Mar
9
Apr
15
Maj
21
Jun
26
Jul
29
Aug
28
Sep
24
Okt
18
Nov
12
Dec
6

Logistik

 • Flyvetid: Cirka 8 timer
 • Direkte afgang fra CPH.: Ja
 • Tidsforskel: Minus 6 timer
 • Tid til centrum: Op til 1,5 time
 • Valuta: US Dollar
 • Sprog: Engelsk

Det skal I opleve

Image
Rejs til New York med firmaet og lad Nyhavn Erhverv arrangere cykeltur i Central Park

På cykel gennem New Yorks grønne hjerte

Central Park er et grønt åndehul midt i den pulserende storby. Og cyklen er den nemmeste, hurtigste og sjoveste måde at opleve parken seværdigheder på, når I er på grupperejse i New York.

Image
Smag på New York - oplevelse på Lower Eastside arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kulinarisk vandring gennem lower east side i New York

Tag på en gastronomisk rejse gennem et af Manhattans mest fascinerende kvarterer og bliv klogere på livsvilkårene for de hundredtusindvis af immigranter, der har lagt fundamentet for Lower East Side's enestående madscene.

Andre steder og aktiviteter

Image
Oplev Bangkok med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Bangkok

Bangkok lokker med et totalt sceneskift fra hverdagen og er perfekt til en lang weekend på incentiverejse eller kick off.

Image
Opdag den laplandske snelandskab via hundeslædetur med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Lapland

Nordlysene danser over renernes hoveder til et akkompagnement af den skæreste stilhed. Lapland i det nordligste Skandinavien er et eventyrligt vinterrige med aktiviteter, der passer formidabelt til en incentive-rejse.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.