Skip to main content
Image
Ridetur på kameler i ørkenen, Marokko
Marrakech

Derfor er Marokko oplagt til konferencer og incentiverejser

Hektiske bazarer, smukke paladser og top professionelle hoteller. I Marokkos magiske by, Marrakech, kan en incentiverejse eller konferencerejse blive til et skræddersyet 1001 nats eventyr.

 • Image
  Smag på alverdens krydderier i Marrakesh - bestil firmarejsen hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev Marrakech med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Bestil firma- eller incentiverejse til Marokko og Marrakesh med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Besøg markedspladsen Djema al-Fna i Marrakesh - bestil firmarejsen gennem Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Tina Sørensen, rejsespecialist har besøgt Marrakech - igen

Marrakech i Marokko ligger kun 4 timer væk med direkte fly. Tina Sørensen har igen besøgt den smukke by, hvor en konferencerejse kan blive til et skræddersyet 1001 nats eventyr.

Det var i december. Natten og morgenen var kølig, men himlen var blå, og udsigten til Atlasbjergenes sneklædte tinder var mageløs. Tina Sørensen var på studietur til Marrakech.

Her har Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser tidligere med succes gennemført arrangementer for op til 1.500 deltagere for danske virksomheder.

Kendte muligheder skulle kvalitetstjekkes, og nye muligheder skulle udforskes. At Tina allerede har været i Marrakech to gange siden, viser kun endnu tydeligere byens potentiale som værtsby for både store og små arrangementer.

Image
Tina Wilsborg Sørensen, Projektmanager hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Ring til Tina

Ring til Tina og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en rejse til jer.

33 18 84 33
Image
Teambuilding i Atlas Bjergene i Marokko? Bestil hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Marrakech ligger så smukt

Tina er betaget af Marrakechs beliggenhed.

”Det ligger jo med de smukke Atlasbjerge i baggrunden … Det var så smukt med sne på toppene. Vi var ude i bjergene en dag. Super flot”, fortæller Tina begejstret.

Er man der med en gruppe, kører man derud i 4WD. Det er kun en lille time fra byen. Man nyder den smukke natur og kan besøge berber-landsbyer i et berigende møde med det lokale liv.

Atlasbjergene åbner samtidig for en række aktiviteter, der giver turen unikt indhold.

”Vi kan arrangere team building, rideture og cykelture i Atlasbjergene”, fortæller Tina. ”Hvor mange aktiviteter, man lægger i bjergene, afhænger af, hvor meget tid man har. Er man her kun et par dage, vil jeg anbefale at bruge al tiden i og omkring Marrakech”.

Rejser til Marrakech - orientalsk og autentisk

Også inde i Marrakech nyder man godt af de smukke kulisser, som bjergene giver i horisonten, når man går rundt inde i byen. Byen er meget anderledes, selv om Marokko ligger så tæt på Europa. ”Den er virkelig orientalsk og autentisk”, siger Tina.

Besøg i Bazarerne

Tina fortæller, at når man er af sted i på en grupperejse til Marrakech, skal man selvfølgelig også rundt i medinaen og bazarerne.

Den store gruppe deles som hovedregel op i mindre grupper, der hver får en guide, der baner vejen. Som regel har guiden en ekstra hjælper til at lukke gruppen bagtil.

”De holder styr på gruppen, holder de mest aktive sælgere væk og anbefaler kun de bedste steder”, siger hun. ”Og man kan selv sige, hvad man gerne vil opleve og besøge i Marrakech”.

Super restauranter

Tina fortæller begejstret om de mange gode restauranter og fine paladser hun har set – både inde i byen og uden for. Hun står selv over for et stort arrangement på et palads.

”Det er så flot”, siger hun. ”Men der er forskelle i kvalitet, så vi tjekker alt på forhånd. Tager derned. Taler med dem. Går alle detaljer igennem, så vi er sikre på en succes”.

Byg jeres eget 1001 nats eventyr

Vil man ikke leje et palads eller et kongreshotel, kan man bygge sit eget 1001 nats eventyr op i Marrakech. F.eks. i Palmeraie-området, der ellers er præget af eksklusive hoteller og golfbanen.

Her kan man sætte store beduintelte op og genskabe en bazar med ”autentisk” stemning med kameler, hennamalere, mavedansere, slangetæmmere og håndaflæsere, der er med til at give en uforglemmelig oplevelse.

”Vi bygger en autentisk, men kontrolleret verden”, siger Tina. ”Alt tilpasses budgettet og målet for det enkelte arrangement. Maden kan være lokal mad med masser af grøntsager og lækre krydderier”.

Maden spænder fra det lokale og rustikke køkken med lam, kylling, fisk og masser af grønt til det internationale køkken ofte med fusioner af det arabiske og franske køkken.

Arrangementer med den rigtige balance

På arrangementerne skruer vi op eller ned for det lokale, som det nu passer til gruppen og målet med rejsen. Der kan også ligge udklædningstøj på værelset, når man vil skabe 1001 nats eventyr. Deltagerne kan blive hentet i hestevogne. Og meget mere.

”Men der behøver ikke være lokalt hver dag”, siger Tina. ”Man kan godt mikse med mere hjemlige temaer de øvrige aftener”.

Overnatningsmuligheder

Overnatningsmulighederne spænder fra store villaer med terrasse og swimmingpool over internationale hoteller i bedste klasse til det helt ekstravagante.

Og så har Marrakech endnu en mulighed til mindre grupper: Charmerende byhuse, riad, hvor værelserne ligger omkring en smuk gård. Det giver en særlig nærhed i gruppen.

”Det afhænger selvfølgelig igen af budget og af gruppens størrelse”, siger Tina.

Bestil i god tid

Det optimale er at flyve direkte, men det kræver at man booker i god tid. Der er dog flere muligheder for at flyve med et enkelt stop. For store grupper har vi erfaring med at chartre et specialfly.

Tal med Tina og hendes kollegaer i Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser om rejser til Marrakech i Marokko.

Andre steder og aktiviteter

Image
Oplev Bangkok med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Bangkok

Bangkok lokker med et totalt sceneskift fra hverdagen og er perfekt til en lang weekend på incentiverejse eller kick off.

Image
Oplev Cape Town i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Cape Town

Tag på skræddersyet grupperejse til Cape Town med unikke events og udflugter. I har adgang til alle de kendte attraktioner. Vi har alle de ukendte og overraskende måder at gøre det på.