Skip to main content
Image
Sejl på Themsen i London i ægte spion stil arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
London

Oplev Themsen i London i ægte spion-stil

Oplev at være agenter i vild action, mens I suser gennem vandsprøjt fra Themsen. Turen i London er ideel til teambuilding eller som et skulderklap for at have opnået et fastsat mål.

  • Image
    Sejl på Themsen i London i ægte spion stil arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Sejl forbi London Eye i ægte spion stil - teambuilding arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
  • Image
    Sejl på Themsen i London i ægte spion stil arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Teambuilding i en high-power båd

Med ”licens til at sejle hurtigt” drøner I ned ad Themsen om bord i en high-power speedbåd. I bliver udstyret med oplysninger om den mission, I skal på, og får udstyr til at klare opgaven. Nu gælder det om at finde fjendens agenter og befri gidslerne inden de andre speedbåde, men … ”Do be carefull, 007”.

I suser af sted med 70 km/t med et deltaljeret kort over floden og en række spor, som leder jer videre. Ligesom de berømte engelske spioner er I sendt på en top hemmelig mission, og alt afhænger af jeres evner til at knække koden og redde verden fra ondskab.

Undervejs oplever I Themsens spændende flodliv og ser de flotte monumenter og skyline langs bredden. De dygtige guider vil udpege Bond-locations og andre attraktioner, mens I suser af sted.

Andre steder og aktiviteter

Image
Oplev New York med Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser

New York

Hvad har New York? Alt! New York er en af verdens største attraktioner. Ja, New York er størst med stort set alt: Over 350 teatre, 25.000 restauranter, 100 skyskrabere, verdens største museer og smukke parker.

Image
Oplev Marrakech med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Marrakech

Tag på gruppe- eller erhvervsrejse til Marokkos tidligere hovedstad Marrakech. Glæd jer til luksushotel i Marrakech, Berber-middag i bedintelte i Borj Bladi, 4-hjulstrækker i Atlasbjergene og meget mere. 

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50