Skip to main content
Image
Gå på opdagelse i Leiðarendi-grotten med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Gå under jorden på Island

Island

Hvorfor nøjes med at blive på overfladen på Island, når man kan udforske en magisk verden under jorden? Giv deltagerne unikke oplevelser på grupperejser til Island. Kom ned i lavatunneler og dybt ind i gletsjerne.

 • Image
  Udforsk den islandske havbund med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Oplev den fjerdestørste gletsjer på Island, Mýrdalsjökull-gletsjeren, med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Gå på opdagelse i Leiðarendi-grotten med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Tag på incentiverejse i en vulkan med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Udforsk en verden af grotter og tunneller gennem lava og is

Vulkanerne buldrer og spyer flydende lava ud. På overfladen størkner magmaen, men nedenunder flyder den stadig i store rødglødende floder. De efterlader store tunneler, når udbruddet endelig stopper. Tunneler, som I nu kan udforske på grupperejser til Island.

I fornemmer naturens enorme kræfter. Mærker fugten og den forrevne overflade på forunderlige lavaformationer. Vi anbefaler f.eks. lavatunneler ved Hafnarfjordur tæt på Reykjavik. I kommer ind i den 900 m lange Leidarendi-grotte. Den er bred og høj de fleste steder, men enkelte steder kravler I gennem smalle passager.

Har I set en gletsjer indefra?

Fra glødende lava til isnende kulde. Islands gletsjere gemmer på lige så storslåede eventyr. Kom ind i grotten under Myrdalsjokull-gletsjeren eller ind i tunnelerne, der er hugget ud i Langjokull-gletsjeren. Lyset og farverne er magiske.

Snorkeltur fra Europa til Nordamerika

I nationalparken Tingvellir mødes de tektoniske plader for Europa og Nordamerika. Mellem de to verdensdele åbner en dyb kløft fyldt med krystalklart gletsjervand. I kan – iført det rette (varme!) udstyr snorkle mellem de to verdensdele og lade jer føre af den svage strøm. Tænk at komme hjem og kunne sige, at man er svømmet fra Europa til Nordamerika!

Tilsæt særlige oplevelser for jeres gruppe

I kan nemt gøre oplevelserne til mere end bare en guidet udflugt. I Langjokull-gletsjeren er hugget egentlige mødelokaler ud ved tunnelerne. I grotterne kan vi arrangere events med rødder i den gamle islandske mytologi. Og vil I have den ultimative oplevelse, kan I på en heldagstur blive sænket gennem en lille åbning dybt, dybt ned i et vulkankrater. Tal med jeres rejserådgiver om særlige events på grupperejser til Island.

Hvad med sikkerheden?

Man skal ikke have klaustrofobi, men ellers vil alle føle sig sikre. I får udleveret alt nødvendigt udstyr som hjelme og lygter i grotterne. Hav gode sko med til at gå på lava og is.

Andre steder og aktiviteter

Image
Oplev Edinburgh med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Edinburgh

Nogle rejsemål har så stærk en aura, at selve tanken om destinationen er med til at kickstarte succesen for en erhvervs- eller grupperejse. Sådan er Skotlands hovedstad Edinburgh. Eventyret begynder her!

Image
Opdag den laplandske snelandskab via hundeslædetur med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Lapland

Nordlysene danser over renernes hoveder til et akkompagnement af den skæreste stilhed. Lapland i det nordligste Skandinavien er et eventyrligt vinterrige med aktiviteter, der passer formidabelt til en incentive-rejse.