Skip to main content
Image
Nyd det rige dyreliv på Island, bl.a. lundeslægten af fugle.

Med naturen i centrum

Firmatur til Island

Island er et skatkammer af aktiviteter til en firmarejse. Her er forunderlig natur, verdens lækreste hovedstad og en mangfoldighed af aktiviteter på alle niveauer. Erhvervs- og grupperejser til Island åbner døren til et magisk eventyr.

 • Image
  Oplev den fjerdestørste gletsjer på Island, Mýrdalsjökull-gletsjeren, med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Tag på incentiverejse i en vulkan med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Gruppe ved vandfald på Island
 • Image
  Besøg Jökulsárlón - Islands største og måske mest kendte gletsjerø - med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Besøg det 463m høje bjerg Kirkjufell på Islands nordlige kyst med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Om Island

Rå natur, sorte lavastrande, glitrende gletchere og masser af frisk luft. Island er et paradis for naturelskere og actionhungrende rejsende og den perfekte destination for grupperejser.

Fra Reykjavik kan I nemt nå nogle af Islands største naturattraktioner. De termiske bade i Den Blå Lagune og Den Gyldne Cirkel med Gullfoss-vandfaldene, Geysir-området med gejsere og varme kilder og þingvellir med þingvallavatn-søen, vulkaner og den dybe sprække, hvor kontinentalpladerne mødes, så I kan snorkle mellem to kontinenter. Der er også mulighed for at tag på hvalsafari og mærke pulsen stige, når I spotter finnen af en blåhval eller oplever et af de store havpattedyr dukke op for at trække luft.

Reykjavik er forholdsvis lille, men de seneste år er har den udviklet sig til en moderne mini-metropol med et stort udvalg af eksklusive butikker, fine restauranter og et rigt udbud af gallerier, teatre og museer, der repræsenterer den rige kultur med alt fra de gamle islandske traditioner og sagaer til moderne avantgarde.

Den islandske natur ligger og venter, så kast jer ud i eventyret i en 4x4 eller en jeep, så I kan klare turen henover det knoldede lava landskab og gennem brusende elve.

Få en wow-oplevelse ved vandfaldet Gullfoss ikke langt fra Reykjavik, hvor det iskolde gletchervand buldrer ned i kløften i en tåge af bobler. Stop op ved de berømte gejsere Geysir og Strokkur, der sprøjter kogende vand 30 m op i luften ca. hver 8. minut, og overraskelsen er lige stor, hver gang, der står en vandsøjle op ad undergrunden.

I Nationalparken þingvellir samledes verdens ældste demokratiske folketing i år 930, og stedet er på UNESCOS liste over verdensarv.

Lanmannalaugur nær vulkanen Hekla, sætter sig på nethinden med sine billedskønne fjelde, der er som skabt til at vandre på. Efter en tur på fjeldet kan I gå ned til det lille vandhul, der er rigget til, så man kan sidde i det varme kildevand og nyde den storslåede udsigt.

Hvorfor Island?

 • Verdens sejeste lille hovedstad
 • Gode overnatningsmuligheder med alle faciliteter til grupper
 • Gletsjere, gejsere, termiske bade, floder, vandfald og vulkaner
 • Utallige aktiviteter for grupper i byen og naturen
 • Et rejsemål med muligheder året rundt

Vejret i Med naturen i centrum

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
2
Feb
3
Mar
3
Apr
6
Maj
9
Jun
12
Jul
13
Aug
13
Sep
10
Okt
7
Nov
3
Dec
2

Logistik

 • Flyvetid: Cirka 3 timer
 • Direkte afgang fra CPH: Ja 
 • Tidsforskel: Minus 1 time
 • Tid til centrum: 5 minutter
 • Valuta: Islandske kroner
 • Sprog: Islandsk
 • Image
  Nyd det rige dyreliv på Island, bl.a. islandske heste.
 • Image
  Gå under jorden på Island til lava og gletsjere
 • Image
  Kør quad bikes på Island
 • Image
  Oplev Strokkur-gejserens udbrud hvert 8. minut med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.
 • Image
  Oplev riverrafting på grupperejsen til Island
 • Image
  Oplev Gullfoss-vandfaldet på grupperejsen til Island

Det skal I opleve

Image
Gå på opdagelse i Leiðarendi-grotten med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Gå under jorden på Island

Hvorfor nøjes med at blive på overfladen, når man kan udforske en magisk verden under jorden? Giv deltagerne unikke oplevelser på grupperejser til Island. Kom ned i lavatunneler og dybt ind i gletsjerne.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør transport til en stor oplevelse under jeres grupperejse

Snescooter på Islands Langjökull-gletsjer

Oplev Langjökull-gletsjeren på en gruppe- eller erhvervsrejse til Island. Der er højt til himlen, uendeligt til horisonten og en kæmpe gletsjer under jer. Om lidt drøner I afsted! Hvem kommer først?

”Vores rejse til Island var en helt igennem fantastisk vellykket tur, hvor alt kørte snore lige og vi kan konkludere, at vi meget gerne rejser med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser igen”
wr entreprise
Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.