Skip to main content
Image
Aftenarrangement i Edinburgh - kilt påkrævet. Bestil teambuilding- eller incentiverejsen hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Edinburgh

72 timer med teambuilding og fagligt indhold

Der er masser at lave i Edinburgh for grupper, som vil være aktive sammen og få unikke oplevelser. Vægten af fagligt indhold, action og underholdning ved arrangementet afhænger dog helt af jeres ønsker. Få inspiration her.

To timers flyvning fra København

Rejsen mod vest starter lidt efter arbejdstid og efter to timer i luften sætter I foden på skotsk jord. Eventyret er i gang. Vi kan anbefale Hotel Carlton i hjertet af byen. Gennem historien har hotellet været benyttet som stormagasin og hospital, og det var under krigen ejet af den britiske hær. I 2001 blev der investeret 8 millioner britiske pund i at renovere hotellet. Alle 189 værelser har alt, hvad der forventes af et 4* hotel.

Tid til frokost på lokal pub

Efter check-in på hotellet foreslår vi middag på Clever Dick’s, den tænkende mands pub, der ligger i gåafstand fra hotellet. Clever Dick’s er dedikeret til alle skotter, der tør være nyskabende. Stedet er proppet med billeder og mærkværdigheder, som har direkte forbindelse til det nyskabende. Når I kommer ind, vil I blive mødt af strålende spejle, glasmalerier og overpyntede gipsfigurer.

I bestiller i baren, og vil I have Skotland helt ind under huden fra start, så skal der måske være haggis på tallerkenen …? De har dog også glimrende steaks og pies.

Oplevelser i Edinburgh

 • Sejltur i det skotske højland
 • Whiskeysmagning på Highland Malt Whisky destilleri
 • Off-road på ATV'er
 • Riverrafting i "river bugs"
 • Borgjagt i helikopter
 • En bid af Skotland med kilt på
 • Falkejagt
Image
Oplev Edinburgh med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Loch Lomond og så en whisky

Efter morgenmaden på dag to venter nogle af de store naturoplevelser, man automatisk forbinder med Skotland. Turen går gennem de smukke og barske landskaber til Loch Lomond. Her venter en båd på at bringe jer ud på den næsten 40 km lange og 180 meter dybe sø omkranset af det skotske højland. Der er 38 øer i søen, og uafbrudt har I postkortsmukke scenerier omkring jer.

Besøg på fårefarm

Efter sejlturen kører I til MacGregor’s Farm, en fårefarm bygget i 1620. Forfatteren Sir Walter Scott besøgte farmen jævnligt, og det var her, han skrev sin novelle “Rob Roy”. Farmens lade, Rob Roy’s Barn, er i dag et storslået selskabslokale med våben og bannere fra højlandets krigere. I sæsonen skal der klippes får, og da farmen har sin egen skole for fårehunde, kan man også nyde at se, hvordan hundene lærer at drive de store fåreflokke.

Whiskeysmagning og rundtur

Senere venter endnu en ægte skotsk oplevelse: Et besøg på det sydligste Highland Malt Whisky destilleri, Campsie Hills. Der er både rundtur og smagsprøver, før dagen afsluttes med middag på en typisk skotsk pub.

 • Image
  Oplev Edinburgh med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Tag på teambuilding eller incentiverejse til Edinburgh - bestil hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer også sportlige atkiviteter til firmarejsen i Skotland

Skotland til lands, til vands og i luften

Hvilke aktiviteter vil I have på tredjedagens program? Edinburgh er det perfekte sted for dem, der savner lidt action i hverdagen. Her er mange muligheder for aktiviteter, der ikke kun får pulsen i vejret, men også styrker sammenholdet. Niveauet af aktiviteterne afstemmes selvfølgelig efter gruppens sammensætning, og vi kan altid arrangere forskellige sideløbende aktiviteter, så alle får en god oplevelse.

1. Off-road

En oplevelse, der i bogstaveligste forstand ryster deltagerne sammen, er off-road-kørsel i et nedlagt stenbrud op og ned ad stejle skråninger og gennem vandløb. Endnu mere drøn på kommer der på en firhjulet motorcykel, ATV crosser. Hver deltager får sin egen motorcykel, og så går det ellers i fuld fart ind i skovene gennem vandløb og over grøfter. Rappelling og ”rap running” med hovedet først ned ad klipperne lyder måske ud over grænsen for det vilde, men vores instruktører er erfarne, sikkerheden er i top, og ingen får større udfordringer, end de har lyst til at kaste sig ud i.

2. Riverrafting

Helt fantastiske er ”river bugs”, der bedst kan beskrives som white water rafting i en dragt, der har form som oppustet lænestol!! ”Stolen” sikrer, at man holder sig oven på vandet, mens dragtens ekstra tykke polstring sikrer, at støder man på sten, er fornemmelsen som at køre en radiobil. Efter at I er blevet informeret om sikkerheden og har lært nogle få basale færdigheder, vil I være i stand til at suse gennem vandfaldene, fange hvirvlerne, surfe på bølgerne og selv lave piruetter.

3. Skattejagt på borg

Endelig kan vi arrangere en helt særlig skattejagt, nemlig borgjagt i helikopter. Deltagerne får udleveret et digitalt kamera, et kort, en kikkert og en helikopter med pilot, og så er udfordringen ellers at lokalisere og fotografere så mange af borgene fra kortet som muligt inden for den givne tidsfrist. Piloterne flyver derhen, hvor de bliver bedt om.

Husk frokosten!

Uanset hvilken grad af action I vælger, skal man ikke glemme hyggen. Frokosten bliver derfor serveret på The Muthill Arms, hvor de friske råvarer tilberedes af stjernekokken David Payne på Willoughby’s restaurant, som er en af regionens mest stemningsfulde og rustikke restauranter med åbent ildsted og stenmure. Den afslappede stemning spreder sig hurtigt omkring det store plankebord af egetræ.

Image
Falkejagt eller lerdueskydning på en teambuilding eller incentiverejse til Edinburgh? Bestil hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

På falkejagt før afrejse

Flyet går heldigvis først hjemad sidst på eftermiddagen, så der er god tid til faglige aktiviteter med afrunding på opholdet, en sidste gåtur i Edinburgh eller et par oplevelser mere.

Dagen kan f.eks. stå i jagtens tegn. Det kan være lerdueskydning, men I kan også vælge en mere stille og fascinerende jagt ude i den smukke natur: Falkejagt hos Phoenix Falconry. I får en grundig introduktion til falkejagt, og højdepunktet er, når I tager del i en jagt, hvor succesen helt afhænger af samarbejdet mellem mennesker, hunde og falke.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50