Skip to main content
Image
Falkejagt eller lerdueskydning på en teambuilding eller incentiverejse til Edinburgh? Bestil hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Action og oplevelser i højlandet

Firmatur til Edinburgh

Nogle rejsemål har så stærk en aura, at selve tanken om destinationen er med til at kickstarte succesen for en erhvervs- eller grupperejse. Sådan er Skotlands hovedstad Edinburgh. Eventyret begynder her!

 • Image
  Oplev Edinburgh med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser i Skotland
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse til noget særligt

Om Edinburgh

Skotland skaber straks billeder på nethinden af rå klipper, storslået natur, dramatiske borge og slotte, riddere og mænd i kilt og tattoo med larmende sækkepiber. Hovedstaden Edinburgh er indbegrebet af dette eventyr.   

Edinburghs Old Town og New Town er på UNESCOs verdensarvsliste med Edinburgh Castle som den mest populære attraktion. Fra sin strategiske placering på Castle Rock klippen er der en fantastisk panoramaudsigt over byen. Borgen er location for det traditionelle Military Tatoo, der afholdes hvert år i august måned.

”The Royal Mile” i Old Town er et knap 2 km lange hovedstrøg, der starter fra slottet og ender i the Palace of Holyroodhouse, der er kongefamiliens officielle residens i Skotland. Dronning Mary af Skotland boede her fra 1561 til 1567.

På den kongelige mil går I gennem Castlehill, Lawnmarket, High Street og Canon Street med de mange smukke bygninger. Strækningen er byens livsnerve, og der er adskillige steder at hvile benene med en pint og lidt mad.

Læg også vejen inden for i St. Giles Cathedral, og forestil jer præsten John Knox på prædikestolen, mens han holdt sine flammende taler, der resulterede i reformationen af den skotske kirke.

Under gaderne i Edinburgh ligger en gemt by, hvor man kan fornemme livet, som det var for 400 år siden. Edinburgh var på det tidspunkt omkranset af en enorm forsvarsmur, der umuliggjorde udbygning, så da der ikke var mere plads til byens boomende befolkning, begyndte man at grave nedad. Her boede byens fattigere borgere, og som turist kan man komme på guidede ture i byens underjordiske fortid.

Udover et besøg på The National Museum, The National Gallery eller The Royal Botanic Garden, er det naturligvis også oplagt at besøge et af de mange destillerier i byen eller dyrke skotternes nationalsport og gå på pub.

Hvorfor Edinburgh?

 • Mange muligheder for teambuilding og skønne venues
 • Historiske bygninger, kunst og kultur
 • Afslappet atmosfære giver plads til nye tanker
 • Masser af oplevelser i den skotske natur

Vejret i Action og oplevelser i højlandet

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
6
Feb
7
Mar
9
Apr
11
Maj
14
Jun
17
Jul
19
Aug
19
Sep
16
Okt
13
Nov
9
Dec
7

Logistik

 • Flyvetid: Knap 2 timer
 • Direkte afgang fra CPH: Ja 
 • Tidsforskel: Minus 1 time
 • Tid til centrum: 30 til 50 minutter
 • Valuta: Pund
 • Sprog: Engelsk, Skotsk
 • Image
  Tag på teambuilding eller incentiverejse til Edinburgh - bestil hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev Edinburgh med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser

Rejseforslag til Edinburgh

Image
Aftenarrangement i Edinburgh - kilt påkrævet. Bestil teambuilding- eller incentiverejsen hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

72 timer med teambuilding og fagligt indhold i Edinburgh

Der er masser at lave i Edinburgh og dette rejseforslag hører til i den aktive ende af skalaen. Vægten af fagligt indhold, action og underholdning ved arrangementet afhænger dog helt af jeres ønsker.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.