Skip to main content
Image
Oplev Cape Town i Sydafrika med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Cape Town

Oplevelser fra det blide vinland til den rå kyst

Tag på skræddersyet grupperejse til Cape Town med unikke events og udflugter. I har adgang til alle de kendte attraktioner. Vi har alle de ukendte og overraskende måder at gøre det på.

 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig og dine kollegaer til unikke oplevelser
 • Image
  Oplev Cape Town og besøg vinmarker i Sydafrika - bestil firmarejse hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser
 • Image
  Oplev Cape Town og Kap Det Gode Håb i Sydafrika - bestil firmarejse hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Om Cape Town

Cape Town er en fascinerende og utrolig spændende storby. Det er Sydafrikas ældste by med ca. fire millioner indbyggere og har ry for at være en af verdens smukkeste byer. Med sin beliggenhed mellem bugten og det velkendte Taffelbjerg, der med sine 1086 meter over havet rejser sig i baggrunden, er der noget om snakken. Mange, som har besøgt denne by, vender tilbage år efter år efter at have forelsket sig i dets kultur og naturskønne omgivelser.

Med svævebanen kan man komme op på toppen af Taffelbjerget og nyde den flotte udsigt ud over byen samt se de to verdenshave, Atlanterhavet og det Indiske Ocean, der mødes ved dette sydlige punkt.

Cape Town er en storby med fest og farver, der byder på masser af spændende seværdigheder, hvoraf den mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred. Her finder I specialforretninger og store indkøbscentre, markeder, teatre, biografer, barer, restauranter, hoteller, et akvarium samt South African Maritime Museum. Stemningen er helt speciel på havnefronten - især om aftenen.

Sydafrikas byer har hver deres egenart og karakter: Johannesburgs pulserende og dynamiske liv, hovedstaden Pretorias værdige ro og i den anden ende af spektret Cape Towns sitrende liv med sol og oplevelser. I Cape Towns livlige kultur- og udendørsliv, er det største problem at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Antikvitetssamlinger, hollandsk barokarkitektur og fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker.

Hvorfor Cape Town?

 • Grupperejser til Cape Town uden jetlag
 • Charmerende storby med et utal af aktiviteter
 • Skønt klima gør Cape Town relevant året rundt
 • Unikke udflugter skræddersyet til jeres grupperejse
 • Fantastisk natur i kort køreafstand fra Cape Town
 • Høj standard på hotel og konference/møde venues  

Vejret i Cape Town

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
26
Feb
26
Mar
25
Apr
23
Maj
20
Jun
18
Jul
17
Aug
18
Sep
19
Okt
21
Nov
24
Dec
25

Logistik

 • Flyvetid: Cirka 14 timer
 • Direkte afgang fra CPH: Nej, 1 skift
 • Tidsforskel: Plus 1 time
 • Tid til centrum:  30 minutter til 1 time
 • Valuta: Sydafrikanske rand
 • Sprog: Engelsk, Afrikansk
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse til noget særligt
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser hjælper dig til unikke mødeoplevelser
 • Image
  Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Sydafrika
 • Image
  Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Sydafrika

Fantastisk natur med mange muligheder

SHOPPING, GOURMETRESTAURANTER OG HYGGE I CAPE TOWN

Cape Town er shopping, V&A Waterfront og en pulserende madscene med mange gourmetrestauranter. Cape Town er samtidig en international metropol med fortrinlige overnatningsmuligheder og mødefaciliteter. Endelig har Cape Town den store fordel for kortere rejser, at deltagerne vender hjem uden det store jetlag. 

Udflugter fra Cape Town - Fra vinsmagning til safari

Uden for byen venter store naturoplevelser. Tag kabelbanen til det karakteristiske Taffelbjerg. Eller hvorfor ikke gøre det på en Harley Davidson, hvis deltagerne på jeres grupperejse skal have lidt mere at fortælle om, når I kommer hjem? 

I kan også køre ud til en af de mange pittoreske vingårde, der står bag Sydafrikas succesfulde vinproduktion. En tur, vi selvfølgelig indlægger særlige aktiviteter i, så I ikke bare smager jer gennem vinlandet, men også oplever det hele på en måde, så gruppen styrkes. 

Udflugt til Kap Det Gode Håb og pingvinerne

Hør også om heldagsudflugt til det rå Kap Det Gode Håb med udsigt til havene, der mødes, og om besøg hos pingvinkolonien ved Boulders Beach. Rejser I i den danske sommerperiode, er der også mulighed for at tage på hvalsafari eller besøge sælkolonierne på øerne ud for kysten.

Medrivende besøg i Township

Ude i bugten ved Cape Town gør Robben Island opmærksom på, at Cape Town er tæt forbundet med historien og det mangeårige apartheidstyre. Det var på Robben Island, at Nelson Mandela sad fængslet. 

Et af resultaterne af denne politik var de store townships. Vi kan arrangere guidede – og sikre – udflugter hertil, hvis jeres grupperejse til Sydafrika skal have denne en ekstra og meget medrivende dimension. 

Safari

Endelig kan I forkæle hele gruppen med en safari. Der er flere muligheder i kort flyafstand fra Cape Town.

 

Det skal I opleve

Image
Kom med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser på firmarejse til Sydafrika

Få fornyet kreativitet i Sydafrika

Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende rejseland med mange muligheder for at lave en unik bestyrelses- eller firmarejse, der inspirerer til fornyet kreativitet og samarbejde. Og så er der ingen tidsforskel!

Image
Oplev det fantastiske dyreliv direkte fra lodgen på Kapama River Lodge i Sydafrika

3 sikre bud på safarilodges og Big Five i Sydafrika

Safari på en grupperejse til Cape Town kan være lidt af en kabale, men Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har heldigvis stor erfaring i at få kabalen til at gå op. Få inspiration til safarilodges her.

Andre steder og aktiviteter

Image
Nyhavn Erhvervs- og grupperejser arrangerer firmarejser, konferencer og spændende oplevelser i London

London

London er en by i forandring. Byen ændrer konstant ansigt, når traditioner og nytænkning mødes – og ligegyldig hvor ofte I besøger Storbritanniens hovedstad, er der altid noget nyt at opleve.

Image
Oplev New York med Nyhavn Rejser Erhvervs- og Grupperejser

New York

Hvad har New York? Alt! New York er en af verdens største attraktioner. Ja, New York er størst med stort set alt: Over 350 teatre, 25.000 restauranter, 100 skyskrabere, verdens største museer og smukke parker.

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.