Skip to main content
Image
Oplev Budapest med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
Budapest

DONAUS PERLE – FARVERIG, FÆNGSLENDE OG PULSERENDE

Oplev Budapest på en arrangeret grupperejse med mulighed for sjove og spændende aktiviteter. Ungarns hovedstad er en moderne by fyldt med historiske bygninger, trendy caféer, kurbade og shopping.

 • Image
  Oplev Budapest med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev floden Donau både fra lands og til søs med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Rejs med kabelbanevogn fra 1870'erne fra jordniveau til toppen af Buda-bakken -turen tager cirka 10 minutter.

Budapest

Tænker man på Ungarn, tænker man helt naturligt på gullasch og Budapest. Meget har dog forandret sig og i dag er Budapest en af de mest fremgangsrige byer i Europa. 
Mange danske og udenlandske firmaer har allerede sikret sig kontorer og medarbejdere i Budapest. 

Donaus Dronning, som Budapest bliver kaldt, er som en sprudlende rapsodi. Denne gamle, verdensberømte hovedstad har over 2 millioner indbyggere og er en interessant blanding af nyt og gammelt. Byen har en spændende historie fra en glorværdig fortid og højaktuel nutid. 

Ungarns hovedstad folder sig ud på begge sider af Donau-floden. På den ene side ligger Buda med borghøjen med fiskerbastionen, borgpaladset og Matthiaskirken.

Pest-siden markerer begyndelse på det ungarske lavland med teatre, caféer, trendy modebutikker, nationalmuseet og byparken med de helsebringende kurbade. Byen er elsket for sin muntre atmosfære, sine ædle vine og pragtfulde mad, og det vrimler med restauranter og konditorier, der byder på ungarske specialiteter. 

Tag på strøgtur ad gågaden Váci utca. Fortsæt ind i den populære markedshal ved Frihedsbroen til duften af paprika, hvidløg og nybagt brød. Gå i et termisk bad og følg den tradition, som stadig holdes i hævd. 

Budapest er en smuk by, der byder på dejlige udflugtsmuligheder og spændende museer. 
Indkøbsmulighederne er virkelig gode - der kan købes alt fra gode krydderier til flotte krystalvaser og smukke bøhmiske glas.

Budapest henvender sig både til jer, der er historisk og kulturelt interesserede, men også til jer, der søger afslappende ferie og et festligt natteliv.

Hvorfor Budapest

 • Eksklusive termiske bade og helsebringende kurophold
 • Charmerende bydele og historiske monumenter
 • Klassisk og moderne musik, teater og opera
 • Masser af butikker, shopping og en populær markedshal
 • Store oplevelser og teambuilding-muligheder

Vejret i Budapest

Gennemsnitlig dagstemperatur (°C)

Jan
1
Feb
5
Mar
10
Apr
16
Maj
21
Jun
24
Jul
27
Aug
26
Sep
22
Okt
16
Nov
8
Dec
3

Logistik

 • Flyvetid: 1 t 50 m
 • Direkte afgang fra CPH: Ja
 • Tidsforskel: -
 • Tid til centrum 30 min - 1 time
 • Valuta: Ungarske forint 
 • Sprog: Ungarnsk
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupprejser arrangerer teambuilding i Ungarn og Budapest
 • Image
  Sæt jer ind bag rattet i en historisk bil og oplev en underholdende og eventyrlig Trabanttur i og uden for den fantastiske hovedstad Budapest.
 • Image
  Få den ultimative teambuilding-oplevelse på militærbanen uden for Budapest.

Det skal I opleve

Image
Få den ultimative teambuilding-oplevelse på militærbanen uden for Budapest.

Teambuilding-bootcamp i Budapest

På militærbanen uden for Budapest kan I køre off road i gamle kommunist-tanks og om kap på quadbikes. Dyste mod hinanden i paintball, stige til vejrs i en militærhelikopter og meget mere!

Image
Sæt jer ind bag rattet i en historisk bil og oplev en underholdende og eventyrlig Trabanttur i og uden for den fantastiske hovedstad Budapest.

Trabant rally - oplev Budapest på fire hjul

Sæt jer ind bag rattet i en historisk bil og oplev en underholdende og eventyrlig Trabanttur i og uden for den fantastiske hovedstad Budapest.

Andre steder og aktiviteter

Image
Oplev byernes by Paris på en firmarejse arrangeret af Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Paris

Paris kaldes byernes by – og det med rette. Paris en af verdens førende forretnings- og kulturcentre og dens indflydelse på mode, kunst og teater afspejles i hele verden. Paris er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Image
Oplev Marrakech med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Marrakech

Tag på gruppe- eller erhvervsrejse til Marokkos tidligere hovedstad Marrakech. Glæd jer til luksushotel i Marrakech, Berber-middag i bedintelte i Borj Bladi, 4-hjulstrækker i Atlasbjergene og meget mere. 

Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

25 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.