Skip to main content
Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer

Vi dækker hele verden

Destinationer

Få her inspiration til, hvor jeres næste erhvervs- eller grupperejse skal gå hen. Kontakt os for flere forslag til alt fra destination til oplevelser og hoteller, der matcher netop jeres behov og ønsker.

Sortering: Anbefalet Alfabetisk
Image
Stresa uddsigt

Stresa

Stresa ligger på vestbredden af Lago Maggiore og cirka 3500 indbyggere, der bor med udkig til en række småøer, hvor I finder historiske fiskerlandsbyer, kirker og overdådige paladser, der engang var refugier for adelige familier.

Image
schweiz_ida_1.jpg

Schweiz

Fondue under åben Himmel. Himmelstræbende togture. Vinsmagninger ved Geneve-søen. Vandreture, vandfald, hængebroer over brusende floder og ski i absolut verdensklasse.

Image
Oplev Wien med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Wien

Wien sprudler og er et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser og historiske bygninger. På en spadseretur i bykernen afsløres det hurtigt, at Wien er en af de smukkest hovedstæder i Europa.

Image
Prag by night

Prag

Prag hører unægtelig til bland Europas smukkeste byer med en historisk bymidte, der siden 1992 har været at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Enhver rejse til Prag begynder netop i den gamle bydel, hvor I kan følge i fodsporene på de tjekkiske konger

Image
Mallorca sea

Mallorca

En firmarejse til Mallorca byder på alt fra autentisk kultur, landlig charme og skønne strande til uberørte bjerge, elegant middelhavsstemning og god mad.

Image
caminito_del_rey.jpg

Málaga

Málaga er den perfekte base eller startpunkt for en firmarejse, der rummer det bedste af Andalusien med alt fra action-eventyr og charmerende landsteder i bjergene til gyldne strande, glamourøse marinaer og autentiske fiskerestauranter, hvor I kan nyde en frokost med ægte middelhavsstemning. 

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er ekspert i firmarejser & bestyrelsesrejser til Cannes i Frankrig

Cannes

Cannes i Sydfrankrig er velegnet til incentive- og konferencerejser. Her er store kongres- og messecentre samt alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer til en rejse.

Image
Oplev Barcelona med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Barcelona

Barcelona har et skønt klima, og pulsen banker dagen lang på gader og stræder og i butikker, restauranter og cafeer. Oplev en kombination af storby og strand.

”Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser har planlagt og gennemført en grupperejse for os til Italien. De har været meget opmærksomme og professionelle i deres arbejde med os. Det var en rigtig god oplevelse, og vi vil helt sikker overveje Nyhavn Erhverv til mulige rejser i fremtiden”
Glenn Elmbæk
Partner hos Arkitema Architects

Online registrering

Når I køber en Erhvervs- eller Grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.

Læs om alle jeres fordele med online registrering her!

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

40 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.